F.Bahçe 'de 6 günlük tatil başladı. Yeni sezonu 4 Ocak'ta açacak sarı lacivertliler hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek.

 6 günlük tatilde Yılbaşı için Kapadokya'yı tercih eden Mehmet Topal ve eşi Selda bölgeye hayran kaldılar.

Devrearası  tatilini Kapadokya'da geçiren Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Mehmet Topal ve eşi Selda,Yeni yıla Kapadokya'da girdiler.  

Eşiyle birlikte uçakla Kapadokya Havalimanı’na gelen sarı lacivertli takımın başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Topal, gün boyu Göreme Açık Hava Müzesi, Avanos, Uçhisar, Zelve ve Paşabağları’nı gezdi. O ağacın altında Türk kahvesi içen ve Kaldıkları otelin ismi sır gibi saklanan Mehmet Topal ve eşi, peribacaları önünde fotoğraf çektirip Avanos ilçesindeki bir halı mağazasını gezdiler. 

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Mehmet Topal ve eşi Selda "Kapadokya'yı nasıl buldunuz?" sorusuna "Burası gerçekten muhteşem özel bir yer insanlarıda harika" yanıtını verdi.

Kapadokya tatilini tamamlayan Mehmet Topal ve eşi, yarın Kayseri Erkilet Havaalanı’ndan uçakla İstanbul’a dönüş yapacak.

F.Bahçe 'de 6 günlük tatil başladı. Yeni sezonu 4 Ocak'ta açacak sarı lacivertliler hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek. Futbolcular tatilde memleketlerine gitmeyi tercih etti.

Brezilya: Diego, Josef de Souza, Fernandao 
Danimarka: Kjaer 
Senegal: Ba Sırbistan: Markovic 
Ankara: Şener 
Kayseri: Mehmet Topuz 
Kapadokya: Mehmet Topal 
Dubai: Nani 
Prag: Kadlec