Yurt içinden ,yurt dışından ,Nevşehir'den Bölgemizden Gerek Telefonlarıyla gerek Emailleri mesajları ile gerek gönderdikleri çiçekleri ve  gerekse bizzat FİB Haber.Com ofisimize bizzat gelerek hayırlı olsun ziyaretleriyle bizleri onurlandıran değerli FİB Haber Okurlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi gönderiyoruz. 

FİB Haber Sizlerle artık Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin bu topraklarda yaşayanlarla gurbetteki tüm hemşehrilerimizin Ortak Sesi Birlikteliği ve Yükselen Değeri oldu... % 100 Nevşehir markası olarak Tüm hemşehrilerimize Teşekkür ediyoruz. Teşekkürler Nevşehir Her nerede okunuyor,  yaşanıyor ve yaşatılıyorsa...

İşte Nevşehir ve Kapadokya'nın Güçlü sesi FİB Haber.Com İnternet Gazetemize hayırlı olsun ziyaretine gelen değerli okurlarımız ve dostlarımız;
 


DİNLER Ailesinden FİB Haber Ailesine Ziyaret

Dinler Grup Genel Müdürü Yakup Dinler Yönetim kurulu üyesi Mehmet Dinler Genel Müdür Yardımcısı Murat Ali Aktuğ FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette Gazetemiz Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a, FİB Haber'in yeni yeri ve yeni yüzünün hayırlı olması temennisinde bulunan Yakup ve Mehmet Dinler ile Murat Ali Aktuğ, FİB Haber ekibine başarılar diledi. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Gazetemiz Sahipleri Çapacı ve Uysal Dinler Grup Ailesine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda Dinler Grup adına Genel Müdür Yakup Dinler, Gazetemiz Adına Kayakapı Butik Otel Mutfağından özenle hazırlanmış ve üzerinde www.fibhaber.com yazılı pasta e takdiminde bulundu. Bu vesile ile gerek ilimiz Nevşehir gerekse Kapadokya Bölgemizi yurt içi ve yurt dışında en güzel şekilde tanıtan Turizmin Türkiye de yükselen değeri bizlerin gururu olan Kayakapı projesiyle Turizmde büyük marka oluşturan Dinler Ailesini buradan bir kez daha tebrik ediyoruz.

 

YILDIZ: FİB Haber ilkeli bir gazete

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız gazetemizin sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Yıldız,FİB Haber'in ilkeli bir gazete olduğunu söyledi. Yıldız , “Öncelikle yeni yerinizin hayırlı olmasını diliyorum. Sizi ve ekibinizi şimdiye kadar göstermiş olduğu ilkeli ve dürüst yayıncılıktan dolayı kutluyorum. Zaten geçmişte göstermiş olduğunuz başarılar da bu durumun bir göstergesi. Bu şehre ve bölgemize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığınızı biliyorum. Sizi ve ekibinizi göstermiş olduğunuz ilkeli yayıncılıktan dolayı tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun” diye konuştu. Gazetemizin sahibi Fikret Çapacı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


KAPİMED Başkanı Sağlamdin'den FİB Haber'e ziyaret
KAPİMED Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacıları Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Coşkun Sağlamdin ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizin sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan KAPİMED Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sağlamdin, FİB Haber'in ilkeli bir yayıncılık yaptığını söyledi. Sağlamdin, “Öncelikle yeni ofisiniz hayırlı olsun. Meslektaşlarımız Fikret ve İbrahim beyle uzun zamandır tanışırız. İşine ciddiyetle önem verir. Tartışmasız Nevşehir'in en çok takip edile FİB Haber.Com Gazetesi de şimdiye kadar yapmış olduğu ilkeli yayıncılık ile pek çok başarılar elde etti. İnanıyorum ki bu başarılarınız artarak devam eder. Sizin ve ekibinizin Allah yardımcısı olsun” diye konuştu. Gazetemizin sahibi Çapacı ve Uysal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Öncelikle Gerçek Gazetecilerin içinde yer aldığı KAPİMED Gazeteciler Cemiyetinin Kurucusu olarak Başkan Sağlamdin ve Ekibine sonsuz teşekkür ederek.Bir olanın birlikte olmanın ve hakikatin düzgün isimleri olarak her zaman siz değerli meslektaşlarımızla birlikte olmaktan gurur duyuyoruz dedi.
FİB HABER MERKEZİ

Basın toplumun vicdanıdır
Nevşehir Eski Karayolları Şube Şefi ve aynı zamanda 2015 Genel seçimlerinde AK PArtiden Milletvekili Aday adayı Ahmet Kars, gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nevşehir in Gözü,kulağı sesi olaraktan FİB Haber.Com u yeni yerinin ve tasarımının hayırlı olması temennisinde bulunan Kars, “Yapmış olduğu ilkeli yayıncılıkla Nevşehir basını arasında seçkin bir yeri olan FİB Haber'in başarılarının artarak sürmesini diliyorum” dedi. Basının toplumun vicdanını yansıttığını belirten Kars, “Bu vicdanı hakkaniyet çerçevesinde ele aldığı için FİB Haber ailesini kutluyorum” diyerek yeni hizmet binasının hayırlar getirmesini temenni etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Uysal da, “Bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza şahsım ve ekibim adına kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


Tebrikler FİB Haber Gönül Dostları...

Nevşehir Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Genel Koordinatörü ve aynı zamanda KAPİMED Yönetim Kurulu üyesi değerli meslektaşımız Serkan Başar, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. FİB Haber yakaladığı büyük ivmeyle büyük övgüyü ve takdiri fazlasıyla hak ediyor. Yeni yeriniz size daha çok yakışmış.Şimdi yeni yerinizde daha güzel haberlere imza atmanız ve başarılarınızın devam etmesini diliyorum dedi. FİB Haber.Com Ailesi adına Değerli Dost gönül adamı ve Artık fazlasıyla içimizden biri olan Serkan Başar a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

MHP Nevşehir İl Başkanı Taşçı ve Yönetiminden FİB Haber'e Ziyaret...

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, Başkan Vekili Eyyüp Öz, MHP İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi ve beraberindeki heyet, www.fibhaber.com internet gazetemize gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP İl Başkanı Taşçı ve beraberindeki heyet, gazetemiz Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ile görüştü.  FİB Haber Gazetesi’nin yeni yerinin ve yeni yayın hayatının başarılar getirmesini dileyen Başkan Taşçı ve MHP heyeti, FİB Haber’in nice başarılara ulaşması temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapacı ve Uysal da, Başkan Taşçı ve misafirlerine teşekkür ederek, FİB Haber.Com'un her zaman doğrunun yanında, yanlışın karşısında olan yayıncılık anlayışı ile yayın hayatını sürdüreceğini ifade etti.


FİB Haber Tartışmasız Nevşehir'de Bir numara !

MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı ve aynı zamanda önemli İhracaatçılarımızdan olan değerli İş Adamı Sait Yüksel FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti. Yüksel artık www.fibhaber.com Sizlerin değil tüm Nevşehirlilerin sahibi olduğu ortak bir markası oldu. Tüm FİB Haber Ailesi adına Sizleri kutluyor yeni yerinizinde hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.
Ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgilerde veren MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel, Görüyoruz ve biliyoruz ki Kral çıplak. şehrimiz ne yazıkki yıllardır sahipsiz kalmış dedi. Yüksel doğduğu topraklara artık bir vefa borcunun olduğunu ve zamanın geldiğini düşünerek aday adayı olmaya karar verdiği dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapacı ve Uysal; “7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde Başarı dileğinde bulunarak,sandıktan, ülkemiz için en hayırlı sonucun çıkmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.


İHH Koordünatörü Baki Öncel’den FİB Haber’e ziyaret
Nevşehirin sevgilisi olmuş çok saygın isimlerinden İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Gönüllüler Koordinatörü Baki Öncel,FİB Haber.Com a nezaket ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda FİB Haber.Com da köşe yazarımızda olan Öncel Ziyarette, İHH çalışmaları hakkında bilgiler verip, Başta tüm mazlum Müslüman kardeşlerimiz ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin  bilgilendirilmesi için yapılacak olan programlarda FİB Haber.com olarak Fikret Çapacı’dan destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da, Baki Öncel hocamıza teşekkür ederek, her zaman emrinde olduklarını ve dernek çalışmalarında başarılar diledi.


Eğitimci Nejat Kulak'tan FİB Haber'e ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı ve Özel Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi Bölümü İngilizce Öğretmeni Nejat Kulak FİB Haber.Com Gazetesi’ne ziyaretde bulundu. Ziyarette FİB Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve FİB Ajans Koordünatörü İbrahim Uysal’a, AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmaları ve hizmetlerin duyurulmasında FİB Haber Gazetesi’nin verdiği emeklerden dolayı teşekkür eden AK PArti Nevşehir Milletvekili Aday adayı ve çok değerli gönül insanı eğitimci büyüğümüz Nejat Kulak, “Nevşehir'in en çok takip edilen haber kaynağı olarak ve özellikle öğrencilerim adına siz değerli FİB Haber Ailesini kutluyor ve memelekete hizmetleriniz için  teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden FİB Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da üzerlerinde bir çok öğrencileri gibi büyük hakları olan  Nejat Kulak hocamıza teşekkür ederek 2015 7 Haziran Genel seçimleri öncesinde Aday adaylığının hayurlı olması temennisi ile başarılar diledi. 


Başkan Bayram Yılmaz’dan FİB Haber.Com’a ziyaret

Sulusaray Belediye BaşkanıBayram Yılmaz FİB Haber Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazetemiz Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a FİB Haber.Com Gazetesi’nin yeni yeri ve yeni yüzünün hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bayram Yılmaz, “Fikret Çapacı bey başarılı gazeteciliği ve yöneticiliği ile hep bölge basınına örnek olmuştur. Nevşehir de yayın yapan internet gazetesi olan FİB Haber Gazetesi de Sulusaray kasabamızıda hiçbir zaman ihmal etmemiş, bizlerin çalışmalarını halka duyurmuştur. Belediye çalışmalarımızı kamuoyuna duyurduğu ve bize kattığı hizmetlerden dolayı  teşekkür ediyorum. Size ve FİB Haber  ekibinize başarılar diliyorum” diye konuştu. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Gazetemiz Sahipleri Uysal ve Çapacı da, Başkan Bayram Yılmaz'a çalışmalarında başarılar diledi.
 

‘FİB Haber'in basında seçkin bir yeri var’

Nevşehir Tabipler Odası Başkanlığı görevini yürüten aynı zamanda Kapadokya Hastanesi Başhekimi olan Op.Dr. Fatih Yakut, gazetemiz FİB Haber’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. www.fibhaber.com un Nevşehir basınında seçkin bir yeri olduğunu söyleyen Fatih Yakut, “FİB Haber Nevşehir basınına öncülük ediyor. Genç ve dinamik kadrosuyla yeni bir yapılanmaya giren FİB Haber'in bundan sonraki yayın hayatında başarılarının devamını diliyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da Nevşehir'in saygın ve sevilen ismi Dr.Fatih Yakut a çalışmalarında başarılar diledi.  



GESİAD’tan ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Genç İş adamları Derneği (GESİAD) Nevşehir Başkan Yardımcıları Ersan Erdoğan,Emrah Güner ve Dernek Genel Sekreteri Mustafa Sözduyar , gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazetemizi ziyaret eden heyet, FİB Haber Gazetesi’nin yeni yerinin ve yeni yayın hayatının başarılar getirmesini dileyerek, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İbrahim Uysal da, misafirlerine teşekkür ederek, GESİAD’ın çalışmalarını takip ettiklerini ve mümkün olduğu kadar bunlara yer vermeye çalıştıklarını aktardı.

 
Yenigün’ün yapılanma süreci başarılı
Gazetemiz Yenigün, yeni hizmet binasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram Belediye Başkan Adayı Hakkı Altuntaş ve beraberindeki heyet; gazetemizin İmtiyaz Sahibi Mustafa Arslan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. MHP Meram Belediye Başkan Adayı Hakkı Altuntaş, Yenigün’ün Konya basınının seçkin gazetelerinden bir olduğunu söyleyerek; “Konya basınımızın önde gelen gazetelerinden olan Yenigün’ün başarılı bir yapılanma sürecine girdiğini gördük. Yenigün’ün yeni ve ferah hizmet binasında geçmişteki başarılarının artarak sürmesini temenni ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
SEYFULLAH POLAT
 

İHA’dan FİB Haber’e hayırlı olsun ziyareti 

Gazetemize ziyarette bulunan İhlas Haber Ajansı (İHA) Nevşehir Büro Şefi Mert Özpamuk , “Nevşehir basınının seçkin internet gazetelerinden FİB Haber'in yeni hizmet binası, yeni tasarımı ve yeni ekibiyle başarılı çalışmalarını sürdürmesini diliyoruz. Burada özellikle genç arkadaşların bulunması sevindirici. Staj yapan arkadaşlarımız için mektep niteliğinde bir ortam oluşmuş” diyerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi İbrahim Uysal da, ziyaretten duyduğu memnunluğu dile getirerek; “Bize hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak sevincimizi paylaşan usta kalem gazeteci meslektaşımız Mert Özpamuk ve tüm gazeteci kardeşlerimize FİB Haber.Com  ailesi adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri çok mutlu ettiler” dedi. 

 

Mustafa Durmaz'dan FİB Haber’e övgü 

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz gazetemize gelerek, FİB Haber.Com Gazetesi Sahipleri Çapacı ve Uysal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Göreme ve Kapadokya sevdalısı değerli büyüğümüz ,Göreme Turizm kooperatifi faaliyetleri hakkında da bilgi veren Durmaz,www.fibhaber.com Gazetesi’nin gençlere örnek Kapadokya ve turizm tanıtımına yönelik güzel haberlere imza attığını belirterek, yeni yerinin ve yeni yayın hayatının başarılı olmasını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fikret Çapacı da, misafirine teşekkür ederek, FİB HABER'İN sahip olduğu yayın çizgisinden sapmadan yayıncılık faaliyetine devam edeceğini belirtti. UYSAL da, Göreme ve Kapadokya turizmi adına yapılan tüm ilimiz Nevşehir ve bölgemiz tanıtım çalışmalarına da destek verdiklerini aktardı.

 

FİB HABER Gazetesi’nin yayıncılığı örnek
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığı Meclis Üyesi Kozaklılı İş Adamı Cengiz Yüksel, Nevşehir'in 1 Numarası dediği FİBHaber.Com Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette FİB Haber.Com un  yeni yeri ve yeni yüzü ile hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Cengiz Yüksel, “FİZ Haber Gazetesi 2006’dan beri Nevşehir'imizde önemli sorunlara dikkat çeken bir gazete. Yeni yüzü ve yeni yeri ile daha ileri düzeyde yayıncılık yapıyor. Allah başarılarınız artırsın. Size ve ekibinize başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Gazetemiz Sahipleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da , Borsa Meclis Üyesi Cengiz Yüksel e çalışmalarında başarılar diledi.

 
MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Uğur’dan ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Uğur, gazetemizi ziyaret etti. Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin ve Alperen Uğur ve beraberindeki heyet ile gazetemize gelen Mustafa Uğur, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’nin yeni yerinin ve yeni yayın hayatının başarılı olmasını dileyerek, Memleketimiz ne yazıkki Sahipsiz ama böyle gitmeyecek diyerek Nevşehir için hazırladığı projeler ile ilgili olarak da bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da, misafirlerine teşekkür ederek, FİB Haber Gazetesi’nin doğrunun yanında, yanlışın karşısında olan yayın çizgisini devam ettireceğini ve bundan sonra da yeni başarılara imza atacağını sözlerine ekledi.

 

Vekil Murat Göktürk'ten Ziyaret

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, ve beraberindeki heyetle FİB Haber İnternet gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir FİB Haber Gazetesi’nin Nevşehir kamuoyuna değer kattığını belirtti. Göktürk, “Gazeteniz şimdiye kadar yapmış olduğu ilkeli yayıncılık anlayışı ile bu şehre artı değer katmıştır. İnanıyorum ki bundan sonra da nice başarılara imza atarsınız” dedi.

Göktürk,  “Yeni yerinizin ve yeni yüzünüzün hayırlı olmasını diliyorum. Eminim ki siz ve ekibiniz bu şehre en iyi şekilde hizmet edeceksiniz. Size ve ekibinize başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin” diye konuştu. Gazetemizin sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


 

Vekil Ebubekir Gizligider: Nevşehir için çalışıyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, beraberindeki heyet ile birlikte gazetemize gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. FİB Haber İnternet Gazetesi Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ile görüşen Gizligider, FİB Haber.Com Gazetesi’nin yeni yerinin ve yeni yayın hayatının başarılı olmasını dileyerek,  her zaman doğrunun yanında olan yayın çizgisi dolayısı ile de teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapacı ve Uysal da, misafirlerine teşekkür ederek, Nevşehir ile ilgili çalışmalarından dolayı Milletvekili Gizligider'e teşekkür etti. Çapacı, Gizligider'in Nevşehir projelerini yakından takip ettiğini belirterek, www.fibhaber.com olarak da Nevşehir için yapılan projeleri yakından takip ettiklerini aktardı.

Teyfik Yücebaş’dan hayırlı olsun ziyareti

 

Yücebaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Teyfik Yücebaş, FİB Haber.com Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇApacı ve Uysal, www.fibhaber.com un yeni binasında, başarılı işler yapmaya çalışacaklarını kaydetti. Yücebaş da, Nevşehir'in basında artık markası haline gelen FİB Haber İnternet gazetesinin hayırlı ve güzel işlere imza atacağına inandıklarını belirterek, başarı dileklerini sundu. 


 AK Parti Nevşehir Aday Adayı Özdemir'den FİB Haber'e ziyaret

 

 Melbourn Eski Konsolosu ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Vahit Özdemir ve beraberinde heyeti FİB Haber.com u ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.  Ziyarette konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Vahit Özdemir, FİB Haber Gazetesi’nin ilkeli bir yayıncılık yaptığını belirterek, Yurt içi ve yurt dışından cep telefonundan sizleri sürekli takip ediyorum. Nevşehir de ne olup bittiğini sizlerin sayesinde öğreniyorum. Gerçek Basının görevide bu değil mi zaten diyerek  FİB Haber ekibini başarılı çalışmalalrı adına kutluyorum “Yeni yeriniz ve yeni yüzünüz hayırlı olsun” dedi. Gazetemizin Sahipleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İranlı Doktor Cevatzade: FİB Haber Çok Etkili ...!

İran asıllı Nevşehir Devlet Hastanesi KBB Doktoru ve FİB Haber.Com Köşe yazarlarımızdan Op. Dr. Ahmet Cevatzade, FİB Haber Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette FİB haber Gazetesi nden Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal a, Şahsımında artık bu aileden biri oladuğum FİB Haber'e yeni yeri ve yeni yüzünün hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Op.Dr.Cevatzade, “Nevşehirbasını bizim için önemli. Bu noktada sizlerde bizlere ciddi destek verdiniz. Hassasiyetinize teşekkür ediyorum. Size ve ekibinize başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Çapacı ve Uysal da, Op.Dr. Cevatzade’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.



FİB Haber yayıncılığı ilkeli ve dürüst

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Küçükçöğen, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Öztürk ve Seyit Ali Tekeli gazetemizin sahibi Mustafa Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileten Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Yenigün Gazetesini şimdiye kadar yapmış olduğu ilkeli yayıncılıktan dolayı tebrik etti. Altay, “Öncelikle yeni yeriniz ve yeni tasarımınız hayırlı olsun. Konya’da güçlü bir basın var Yenigün’de bu güce ilkeli ve dürüst yayıncılığı ile destek veriyor. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz ilkeli ve dürüst yayıncılığınızın aynı şekilde devam etmesini diliyorum” diye konuştu. Gazetemizin sahibi Mustafa Arslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çiçekleriyle Bizleri Onurlandıran; Altınyıldız Koleji, Nevşehir Milletvekillerimiz Ebubekir Gizligider,Murat Göktürk,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,MHP Başkan Vekili Ayyüp Öz,Değerli okurumuz ve genç kardeşimiz Hasan Hüseyin Gönenir,KAPİMED Gazeteciler Cemiyeti,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Dinler Grup Ailesi, Kozaklı Belediye Başkanı Celalaettin Güven,Kozaklı Termal Oteller Birliği Başkanı Cumhur Ünal,NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız ve NTB Başkanı İbrahim Salaş a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...