Yurt içinden ,yurt dışından ,Nevşehir'den Bölgemizden Gerek Telefonlarıyla gerek Emailleri mesajları ile gerek gönderdikleri çiçekleri ve  gerekse bizzat FİB Haber.Com ofisimize bizzat gelerek hayırlı olsun ziyaretleriyle bizleri onurlandıran değerli FİB Haber Okurlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi gönderiyoruz. 

FİB Haber Sizlerle artık Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin bu topraklarda yaşayanlarla gurbetteki tüm hemşehrilerimizin Ortak Sesi Birlikteliği ve Yükselen Değeri oldu... % 100 Nevşehir markası olarak Tüm hemşehrilerimize Teşekkür ediyoruz. Teşekkürler Nevşehir Her nerede okunuyor,  yaşanıyor ve yaşatılıyorsa...

İşte Nevşehir ve Kapadokya'nın Güçlü sesi FİB Haber.Com İnternet Gazetemize bugün hayırlı olsun ziyaretine gelen değerli okurlarımız ve dostlarımız;

Borsa Başkanı Salaş'tan Ziyaret

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş FİB Haber İnternet gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Salaş, Nevşehir FİB Haber Gazetesi’nin Nevşehir kamuoyuna değer kattığını belirtti. Salaş, “Gazeteniz şimdiye kadar yapmış olduğu ilkeli yayıncılık anlayışı ile bu şehre artı değer katmıştır. İnanıyorum ki bundan sonra da nice başarılara imza atarsınız sizi ve çalışma arkadaşlarınızı tebrik ediyorum” dedi. 

Salaş,  “Yeni yerinizin ve yeni yüzünüzün hayırlı olmasını diliyorum. Eminim ki siz ve ekibiniz bu şehre en iyi şekilde hizmet edeceksiniz. Size ve ekibinize başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin” diye konuştu. Gazetemizin sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


MHP İlçe Başkanı Kalfaoğlu'ndan: Hepinmiz de Nevşehir için çalışıyoruz...!

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av.Burak Kalfaoğlu,FİB Haber.Com  gazetemize gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. FİB Haber İnternet Gazetesi Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ile görüşen Kalfaoğlu, FİB Haber.Com Gazetesi’nin yeni yerinin ve yeni yayın hayatının başarılı olmasını dileyerek, her zaman doğrunun yanında olan yayın çizgisi dolayısı ile de teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapacı ve Uysal da, MHP Merkez ilçe Başkanı Kalfaoğlu'na teşekkür ederek, Nevşehir ile ilgili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

ULUDAĞ'dan Meslektaşlarına Destek...!

Gülşehir'in Sevilen saygın isismlerinden Gazeteci meslektaşımız Gülşehir Haber Expres Gazetesi Sahibi İbrahim Uludağ FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Gülşehir Haber Expres Gazetesi Sahibi İbrahim Uludağ, FİB Haber İnternet Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gazetemiz Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a www.fibhaber.com un yeni yeri ve yeni yüzünün hayırlı olması temennisinde bulunan Uludağ, “FİB Haber Kurucuları değerli meslektaşlarımız, Nevşehir basınına örnek olan isimler.Nevşehir'in ilk internet gazetesi olarak www.fibhaber.com un yakaladığı tecrübeleri ve ekibi ile önemli işlere imza atacağına inanıyoruz. Bu vesile ile Gülşehir Haber Expres Gazetesi olarak  meslektaşlarımızı ve FİB Haber ekibini tebrik ediyoruz” dedi. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Gazetemiz Sahibleri Çapacı ve Uysal da, Gülşehir ilçemizin güçlü sesi olarak İbrahim Uludağ'a çalışmalarında başarılar diledi.Uludağ , Çapacı ve Uysal el elle vererek KAPİMED Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Nevşehir'e tüm ilçeleriyle tek bir bütün olarak yön vereceklerini belirttiler.Daha sonra İbrahim Uludağ'ın beraberinde getirdiği Yaş Pastayı birlikte keserek Gazeteciler dayanışmasının en güzel örneğini sergilediler.


Fatih Sağlamkardeş’den hayırlı olsun ziyareti
 

Fatih Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sağlamkardeş, FİB Haber.com Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapacı ve Uysal, www.fibhaber.com un yeni binasında, başarılı işler yapmaya çalışacaklarını kaydetti. Sağlam kardeş de, Nevşehir'in basında artık markası haline gelen FİB Haber İnternet gazetesinin hayırlı ve güzel işlere imza atacağına inandıklarını belirterek, başarı dileklerini sundu. 

Çiçekleriyle Bizleri Onurlandıran; Altınyıldız Koleji, Nevşehir Milletvekillerimiz Ebubekir Gizligider,Murat Göktürk,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,MHP Başkan Vekili Ayyüp Öz,Değerli okurumuz ve genç kardeşimiz Hasan Hüseyin Gönenir,KAPİMED Gazeteciler Cemiyeti,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Dinler Grup Ailesi, Kozaklı Belediye Başkanı Celalaettin Güven,Kozaklı Termal Oteller Birliği Başkanı Cumhur Ünal,NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız,NTB Borsa Başkanı İbrahim Salaş,Av.Fazlı Koç, Eğitim Bir Sen Nevşehir Şubesi, Yücebaş İnşaat Tevfik Yücebaş, Blok Bims Yön.Krl.Başkanı Musa Ertaşve NTB Başkanı İbrahim Salaş a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...