Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com olarak bu hain darbe girişimini lanetliyoruz.
Bir grup kendini bilmez hain tarafından Meclise, vatandaşın üzerine silah sıkarak ülkeyi refaha götürme hedefi fos çıktı...
 
"Millet olma" olgusunun en güzel örneğini gösteren Nevşehir'de halkımız sokaklara döküldü.

15 Temmuz akşamı Darbe girişimine yeltenen alçak FETÖ terör örgütü, karşılarında Tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla, yüreğiyle dikilen Aziz Milletimizi bulmuşlardır. 

Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile Tüm Türkiye'de olduğu gibi 81 il'le beraber anında meydanlara inen Nevşehirli Hemşehrilerimizle ne kadar övünsek, ne kadar gurur duysak azdır.


Bugünkü Türkiye 15 Temmuz akşamı Türkiye’sinden daha güçlüdür. Çünkü hastalık teşhis edilip yaraya neşter vurulmuş, operasyon başarıyla sürdürülmektedir. Rabbimin yardımıyla yarınki Türkiye, bugünkünden çok daha güçlü olacaktır.

Şimdi BİR Olma Zamanı...!

Sözlerimize son verirken bir kez daha 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Gazilerimize şifalar diliyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin. hepinize saygılarımı sunuyoruz.

Bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte daha büyük daha güçlü Türkiye olalım...