İnternet mecrasıyla Gerçekte 10.Yılını kutluyor.......Kurulan her medya kuruluşu, bir umut ve bir beklenti için kurar. Hem şehrini hem de kendisini kalkındırmak için başlık atar yayınladığı her haberinde. 
Arada birde tarafsız yayın ilkesi diye klasik ve yalan bir lafla süsler kuruluşunu, hem de medyanın 4. kuvvet olarak kabullenildiği bir dünya da. Şunu samimi olarak söylemek lazım tarafsızım demek altı boş bir iddia dır.Biz FİB Haber Merkezi olarak her defasında dile getirdiğimiz üzere biz Tarafsız değiliz.  Bu toplumun bir parçası olarakta tarafsızlığımız beklenemez. Burada yapıan yorumlar ve değerlendirmeler şöyle olmalı hakikaten inanadığı gerçeklerimi savunuyor yoksa paralanadığı gerçekler mi ? O zaman zataen iş çözülür... Biz Her zaman tekrar tekrar ediyoruz TARAFIZ ...Biz Memleket menfaati neyi gerektiriyorsa o tarafız...

Birde yıllar boyunca sadece geldi gittiler le geçiştirilir haber manşetleri; Başkan geldi-başkan gitti, başkan oturdu-başkan kalktı.. Hiç sorulmaz nereden geldi nereye gitti diye! Çünkü değirmenin dönmesinin bu şekilde olacağına inandığı için kimsenin etlisine sütlüsüne karışmamak lazım diye düşünülür. Tabii ki fırsat verilmesi de lazım her başkana mindere çıkışı nasıl diye görebilmek için.

Medya! Bütün dünya da kabullenilmiş ve toplumu sürükleyen en güçlü bir varlıktır. Yaptığınız haberlerle insanlara kabul ettir siniz gerçekleşmesini arzu ettiğiniz bir hadiseyi, yanlış ve haksız olmasının hiçbir önemi yoktur. İzleyici veya okuyucu size inanır görünen resimlere ve kelime oyunlarına. 

10 Yılın Emeğiyle Hakeden Gururu...!

İşte bu kadar hassas ve önemli olgunun içinde yer almak, o kadar hassasiyet ve ehemmiyet gerektirir. Bir kenara atılmayacak kadar vahimdir, Medya! 

Fibhaber.com bu zaruriyetin farkında! Haberlerin Tarafsız edebiyatıyla değil, Taraf’ı Hâk olan bir açıdan yapılmasını istiyor. Övdüğünüz bir kurumu eleştirebiliyorsanız özgür ve güçlüsünüz demektir. 

Evet; Bu söylediklerimizi ilk olarak  farklı isimlerle 2005 yılında www.nevsehirce.com olarak başlayıp, 2008 yılında www.fibhaber.com’u kurarken ehiller meclisinde söylediğimiz sözün sadece tekrarı, yani 6 yılda değişmeden gelişmenin bir örneği...

www.fibhaber.com Toplamda 10 Yıllık bir tecrübe ve birikim ile Nevşehir'i İnternet Mecrasıyla buluşturan ilk Haber mecrası olma özelliğinide taşıyoruz...

Evet; www.fibhaber.com 6. yaşında daha güçlü ve daha etkili. Okuyucularımızın bize verdiği destek her geçen gün daha da artmaktadır. 

Evet; İlk gün karar aldık Fibhaber.com farklı bir haber mecrası olacak diye, ses getirecek en güçlü haberler ve en etkili manşetler, olmayanı yapacağız diye. 

2004-2005 de Tam 10 yıl önce İnternet dünyasıyla farklı isimlerle de olsa Nevşehir'i ilk buluşturan siteyiz...

2008 yılının 15 Haziran’ın da ismini aldığımız Fibhaber.com 12 Temmuz 2008 yılında yayın hayatın başladı ve bugün 6 yaşında..

Bize Gösterdiğiniz ilgi güven destek ve alakadan dolayı bütün okuyucularımıza Teşekkür Ediyoruz.

Fibhaber.Com Nevşehir'de Yine Her zaman Daima 1 Numara...

DİP NOT: Unutmadan, Delikanlı gibi, Bizleri Yiğidi öldür ama hakkını ver diyerek, Nevşehir'de Basın alanındaki Açık ara liderliğimizi ve Başarılarımızı kabul ederek büyüklük ve erdemlik göstererek kutlayan tüm meslektaşlarımıza teker teker teşekkür ediyoruz ... Yine unutulmasın ki Gazeteci eğer gerçekten gazeteci ise Ya Doğruları ve hakikatleri yazar yada bunu kaldıramayacaksa hiç değinmez bu konuya hiç girmez ve yazmaz... Kabulümüzdür amma velakin yalan yanlış çala kalemle kamuoyunu kandırmaya kalkışmak hiç ama hiç etik değil ve yakışmaz...

"Nevşehir ve Nevşehirlinin Özgür Sesi FİB Haber.Com"

Şimdiye kadar olduğu gibi bu yılla birlikte yine Nevşehir ,Kapadokya bölgesi ve Orta Anadolunun güçlü Sesi olarak Farklı İlkeli Basın anlayışıyla hizmetini sürdürüyor...

Teşekkürler NEVŞEHİR Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa...

Nevşehir'in Sesi ve İnternet Gazetesi www.fibhaber.com Nevşehir ve bölgesinde en çok okunan haber mecrası olma özelliğini açık ara sürdürmeyi sürdürüyor.

Selam Sevgi ve Dualarla...

FİB Haber Merkezi
Hakkımızda

FİB Haber Olarak 2005 Yılında İki Genç Girişimci Tarafında Kurulan Firmamız, 2007 Yılında FİB Reklam Ajansınıda Bünyesine Katarak Hızlı Bir Şekilde Büyümeye Başladı.

Şehirimiz ve Bölgemizde Büyük Eksiklini Hissettiği Organizasyon Firmasını da FİB Organizyon olarak 2008 Yılında Kurarak Yurt İçi Ve Yurtdışında da Organizasyon Yapma Kapasitesine Ulaşmıştır.

Temel ilkesi Kalite olan müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çok sayıda Konser, Festival, Düğün, Açılış ve kokteyl organizasyonlarına imza atmıştır.

Düğün nişan,kına Sünnet ve açılışlarınızda aradığınız konsepte farklı dizaynlarla size özel unutulmaz fırsatlar şimdi FİB ajans Organizasyonda…

Erken Rezervasyonlarınız için Randevu almayı unutmayın…!FİB Ajans Show  Organizasyon…Mutluluğa Atılan İmza!

0 384 212 9 4440 532 627 28 74 – 0 505 879 93 50

www.nevsehirorganizasyon.com

www.fibajans.com

Email:[email protected]


Hizmetlerimiz:

Açılış
Düğün
Nişan
Sünnet
Konser
Festival
Ses Sistemi
Işık sistemi
Masa giydirme
Sandalye giydirme
Gelin masası
Gelin yolu
Şamdan
Fildişi
Konfeti
Volkan
Kamera çekimi
Fotoğraf çekimi
Tül süsleme
Balon süsleme
Aşıkla maşuk
Palyaço
Orkestra 
İlahi Grubu
Semazen 
Sanatcı Temini
Web Tasarım 
Reklam & Tanıtım Matbaa Hizmetleri  

FİB Organizasyon da Bir Numara  Dizayn ve Görsellik Sanatı FİB Ajans Show  Organizasyon, bu sayede Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin aranılan markası olmayı başardı. Modern süsleme sanatını en yeni tasarımları ile birleştiren FİB Organizasyon, ailesi gerçek bir ekip ruhu ile gözlere hitap ediyorlar. FİB organizasyon çalışmalarını ön planda yerinde izleyerek tasarımcı ruhunu da ortaya koyarken aynı zamanda işine ve prensiplerine bağlı bir görüntü içinde. Zerafet bir anlamda kişiliğin ve ortaya çıkarılan eserlerin dışa vurumudur bunun en iyi örneğini sergileyen FİB Organizasyon, mutlak görselliğin ön planda tutulduğu güzel sanatlarında bir anlamda parçası olan organizasyon işinde bir numara olduğunu çalışmaları ile gözler önüne serdi. Olmazsa, olmazların başında gelen Düğün,Sünnet,kokteyl ve açılışların, vazgeçilmez ismi olan FİB Organizasyon Nevşehir halkına kaliteyi Ekonomik fiyatlarla birlikte kusursuz hizmetlerini sürdürüyor..

Hem Şık Hem Ekonomik .Biz düşünürüz siz eğlenmenize bakın...