Şehrin gözde buluşma noktası Forum Kapadokya, bu kez Bisikletliler Derneği ile özel bir işbirliğine imza atıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şerefine işbirliğinin ilk etkinliğini duyuran Forum Kapadokya ve Bisikletliler Derneği, herkesi 22 Nisan Pazar günü saat 12.00’de başlayacak bisiklet kortejine davet ediyor.

Alışveriş merkezi önünde buluşacak kortej, 23 Nisan şerefine şehirde özel bir bisiklet turu gerçekleştirecek. 7’den 70’e herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek kortejle bayram coşkusu şehrin sokaklarına taşınacak. Bisikletliler Derneği Gülşehir Şubesi üyelerinin liderliğinde gerçekleştirilecek özel etkinlikte, minik katılımcılara sürpriz hediyeler de dağıtılacak.

Farklı illerdeki temsilcilikleriyle bu konuda aktif role sahip Bisikletliler Derneği ve Forum Kapadokya işbirliği kapsamında ilerleyen günlerde alışveriş merkezine özel bir bisiklet parkı yapılması da planlanıyor. Bisikletliler Derneği Gülşehir Şubesi ve Forum Kapadokya yıl içinde pek çok aktivitenin gerçekleşeceği bu özel çalışma ile bisikletin gücünü daha geniş kitlelerle paylaşmayı, bisiklete gönül vermiş hem minik hem gençleri buluşturarak güvenli sürücüler yetiştirmeyi hedefliyor.