NEVŞEHİR(MHA) TFF ile Ülkerin ortaklaşa düzenlediği, Avanos ilçesinde organize edilen  Kız Futbol Köyü 7 Ağustos 2015 tarihinde tamamlanacak.

TFF Ülker Futbol Köyüne Samsun, Gaziantep, Adana, Ankara, Kdz. Ereğli, Eskişehir, Konya ve Kayseri’ den kırk kız sporcu katılıyor. 12-13 yaş grubuna mensup sporculara burada futbol eğitiminin yanı sıra, kişisel gelişim, drama, ilkyardım, sanat atelyesi, futbol ve futbol oyun kuralları, çocuk koruma hakkında eğitim veriliyor.

Avanos Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kerem Yılmaz’la birlikte Kaymakam Eldivan’ı makamında ziyaret eden TFF ve Ülkerin ortaklaşa düzenlediği futbol köyünün Nevşehir Avanos Koordinatörü Aytürk Kıyıcı, Antrenör Tuğçe Günoğlu, Drama Hocası Gülsün Yıldırım ve Sporcu Ebru Şahin ile Rabia Nur Küçük, Avanostaki çalışmaların çok güzel geçtiğini program arasında da çevreyi gezerek Kapadokyayı tanımaya çalıştıklarını ilave ederek emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini bildirdiler. Ayrıca ziyarette Kız Futbol Köyü adına Kaymakam Eldivan’a futbol topu hediye ettiler.