10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde www.fibhaber.com internet gazetemiz yine ziyaretçi akınına uğradı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Nevşehir Kamu Kurum ve kuruluşları ile Siyasilerimiz, STK'lar, Turizm, Sanayi, İş Dünyası ve Eğitim kurumları Nevşehir FİB Haber Gazetesi’ni gerek telefonla, gerek gönderdikleri mesaj ile gerekse çiçek ve pasta göndererek Gazeteciler Günümüzü kutladılar.

Açıkcası FİB Haber Merkezi olarak Telefonlarımız hiç susmadı, Faks, E-mail ve ziyaretlerle bizleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla arayıp soran unutmadıklarını dile getiren çiçekler gönderen ve bize bu bağlamda sonsuz manevi destek sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Yine çok sayıda  Öğrenci ve Öğretmenlerimiz bizleri unutmadılar bizlerde onları unutmayarak kendilerine bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ayrıca Ekmek parası için şuan Gurbet ellerde yurdumuzun dört bir tarafında hatta yurt dışında Almanya'da, Belçika'da,  Azerbaycan da , Fransa da Kanada ve Hollanda gibi bir çok ülkeden bizleri takip eden tüm Nevşehirli hemşerilerimize de bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz.

Bugün bizleri Unutmayan Kişi ve Kurumlar:

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mazhar Bağlı, Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş,Nevşehir Milli eğitim Müdürü Murat Demir, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç,  Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, İş Adamı Muzaffer Leblebici, Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Nevşehir İl Müdürlüğü Araştırmacı Yusuf Şahin, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü Mustafa Ünlüer, Köybaşı Petrol Yönetim Kurulu Üyesi İş adamı Hamza Köybaşı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Danışmanı Fatih Sürmeli, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kapadokya Rehberler Odası Başkanı Murat Dinç, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, NTSO Başkan Vekili Cengiz Yıldız, Nevşehir SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aslan, Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Mustafa Ertaş, Hakkı Tuzdelener, DERSİAD Nevşehir Başkanı Ercan Civelek, Üçler Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Necdet Civelek , Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Kararaslan, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, İş Adamı Sait Yüksel, Hak-İş Konfederasyonu Öz Büro İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı Muhammet Fatih Mutlu, Büro Memur-Sen Nevşehir Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kahraman, Nevşehir Karoserciler Marangozlar Ağaç İşleri Odası Baskanı  Ramazan  Korkmaz, 
Eczacı Emrah Akün, Salih Öğretici, İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, NEVTES Başkanı Tayfur Urgenç, NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin bu günümüzü unutmadılar. 

"Daha unuttuğumuz isimlerini sayamadığımız bizleri unutmayan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun ..."

 Gazeteciler Günümüzü Unutmayan Dostlarımıza Teşekkür !
Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da yaptığı açıklamada, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Nevşehir Kamu Kurum ve kuruluşları ile Siyasilerimiz, STK'lar Nevşehir FİB Haber Gazetesi’ni gerek telefonla, gerek gönderdikleri mesaj ile gerekse çiçek ve pasta göndererek bizleri unutmayan tüm değerli büyüklerimize teşekkür ediyoruz. “Basın tüm toplumun haberdar olması açısından demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir ve her basın çalışanı bu anlamda çok önemli bir görev yerine getirmektedir. Güçlü demokratik bir toplum için çabalarını sürdüren bu konuda emek veren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum” dedi.

FİB Haber.Com Nevşehir'in sesi, gözü Dünya'ya açılan penceresi....

Ümit ediyoruz ki bende buradayım ve "www.fibhaber.com" haberlerinizden haberdar oluyoruz diyerek yürekten bizlere ses veren tüm Nevşehirli hemşerilerimizide duyuyoruz, görüyoruz, her daim yaşıyoruz. Bu bağlamda ziyaret ve hatırlanmalar mutlaka birlik ve beraberliğimize güç bizlere motivasyon sağlayacaktır.


"www.fibhaber.com"
Bu ses % 100 NEVŞEHİRİN Sesi…

FİB Haber Merkezi olarak sizlere layık olarak her zaman Sesiniz Gözünüz olmaya devam edeceğiz. Saygılarımızla…
FİB Haber Merkezi
Fikret ÇAPACI
İbrahim UYSAL