Nevşehir Gazhane caddesi esnafları Yerel piyasanın canlanması ve halkımızın kesesine uygun fiyatlarda alışveriş yapabilmesi amacı ile Nevşehir Halk Günlerinin ikincisine bu (Yarın) Cumartesi günü devam edileceği belirtildi...

Nevşehir Gazhane caddesi esnafları eski hareketli günlerine dönmek adına çok anlamlı bir girişimde bulunarak ilkini 23 Mayıs tarihlerinde Gazhane Günleri adıyla Nevşehirli vatandaşlarımıza özel indirim kampanyası başlatmışlardı.
 
Nevşehir in en eski çarşılarından biri olan gazhane caddesi esnafları caddenin canlanması amaçlı aynı zamanda esnaf dayanışması adına 2. İndirim günlerine imza atmaya hazırlanıyor...

23 Mayıs Cumartesi günü Açılışını Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından yapılan ve Nevşehir Gazhane caddesi esnafları öncülüğünde düzenlenen Gazhane Caddesi İndirim Günleri kampanyasından Nevşehirli vatandaşlar olabildiğince memnun oldukları ve devamını talep edince 2. Gazhane İndirim günleri için çalışmalar başladı.

Gazhane Caddesinde 2. İndirim Günleri
Şok fiyatlarla halkımızın yoğun katılımlarında büyük ilgi gösterdikleri Gazhane Caddesi İndirimli Halk Günleri gelen talepler doğrultusunda 6 Haziran Cumartesi günü  ikincisi düzenlenecek... Nevşehirli vatandaşların büyük ilgi göstermesi beklenilen ikinci Gazhane İndirim günleri Cumartesi günü saat:10:00 başlıyacak akşam 18:00 e kadar devam edecek.
FİB Haber merkezi olarak Gazhane caddesindeki 2.İndirim günleri etkiniliğinde bu kampanyaya tüm Nevşehir halkını davet ediyoruz.