NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de genellikle Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının oynandığı Gazi Stadyumunda tam bir tribün çıkmazı yaşanıyor. Öyle ki, protokol tribününe ve basın tribününe kimlerin oturabileceği konusunda yaşanan belirsizlik ne yazık ki hala sürüyor.

Bu sezonda Kırmızı beyazlı takıma gönül verenleri üzen Nevşehir Spor GK takımının müsabakalarının ağırlıklı olarak oynandığı gazi stadyumunda her önüne gelenin protokol tribününe ve basın tribününe oturuyor olması dikkatlerden kaçmıyor. Nevşehir Spor GK Yönetiminin ve misafir takım yönetiminin yer aldığı protokol tribününde kimlerin yer alabileceğine dair bir düzenleme yapılması beklenirken, basın ve yayın kuruluşları mensuplarının yer alabileceği ve bunun tahsis edilen tribünde de gazeteciliğin g’sinden uzak kişilerin yer almasına da artık bir son verilmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün özellikle basın tribününde kimlerin yer alması gerektiğine dair Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti ile işbirliği yaparak bu muammaya bir son vermesi de isteniyor.