Aslen Nevşehir'li olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze Belediye Meclis üyeleri Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın misafiri olarak Ürgüp'ün tarihi ve turistik merkezlerini gezdi.

‘KÖŞKER GURUR KAYNAĞIMIZ’ 
Başta Başkan Köşker ve Gebze Belediyesi meclis üyelerini Ürgüp'te görmekten ötürü mutlu olduğunu belirten ev sahibi Ürgüp belediye başkanı Fahri Yıldız,  “Ticaretin, sanayinin kalbinin attığı, Anadolu’nun en önemli kavşak noktalarından birisi olan Gebze’de başkanlık görevini sürdüren değerli hemşerimiz Sayın Adnan Köşker ve değerli belediye meclis üyeleri, bölgemize gerçekleştirdikleri gezide bizleri de unutmayarak ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ederiz, ayaklarına sağlık. Baba ocağına sık sık gelerek bizleri ziyaret eden Adnan başkanımız sağ olsun ilgisini, alakasını hiçbir zaman esirgemiyor.  Adnan başkanımıza siyasetteki ve hizmet yarışındaki başarılarının devamını dilerim. Bu ziyaret vesilesiyle Gebzeli kardeşlerimize selam, sevgi ve hürmetlerimizi gönderiyorum” dedi. Başkan Yıldız Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker e günün anısına bir tablo hediye etti.

KARDEŞLİK BAĞLARI GELİŞECEK 
Belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Nevşehir gezisinin verimli geçtiğini ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Ürgüp ilçesiyle birlikte Kardeş belediyelerimize gerçekleştirdiğimiz gezimiz oldukça yararlı geçti. Kardeş belediyelerimizi ve halkını tanıma ve kaynaşma fırsatı yakaladığımız gezimizde meclis üyelerimizle beraber kardeş belediyelerin başkanlarına konuk olduk. Bizleri ağırlayan belediye başkanları ilçe ve beldelerini tanıttığı gezimizde bu kardeş belediyelerimize hangi noktalarda katkı sunabiliriz diye karşılıklı istişarelerde bulunduk. Gebzeli hemşerilerimizin selamlarını getirdiğimiz bu ilk gezimiz kardeşlik bağlarının gelişmesi için ilk adımın atıldığı bir gezi oldu. İnanıyorum ki bu kardeşlik bağlarımız zaman geçtikçe daha da güçlenecektir.  Çocukluğumuzun belirli dönemlerinin geçtiği dedelerimizin, babamızın ocağında olmaktan ötürü mutluyuz” dedi. Pazar sabahı Gebze’ye doğru dönüşe geçen Gebze Belediyesi meclis üyeleri Tuz Gölü’ne de uğrayarak geziyi tamamladı.