Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak Şişli’deki özel bir hastanede tedavi altına alınan sonrasında koroner bypass ameliyatı olan 15 Temmuz Kahramanı Nevşehirli değerli hemşehrimiz İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan  taburcu oldu.​

Geçmiş olsun müdürüm!

Yaklaşık on gün önce check-up yaptırmak üzere Şişli'deki özel bir hastaneye giden İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın yapılan müdahale sonrası kalp spazmı geçirdiği tespit edilmişti. On gün önce Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çavlan Çiftçi tarafından kalp ameliyat edilen ve yoğun bakımda tedavi gören Dr. Çalışkan'ın, bu sabah hastaneden taburcu edilmesine karar verildi. Taburcu olduğu sırada Çalışkan'a hastane çıkışında eşi Müberra Aksoy Çalışkan, oğulları Muhammed Mustafa ile Mehmet Kürşat Çalışkan, doktoru Prof.Dr. Çavlan Çiftçi, İstanbul Emniyetinden üst düzey sıralı müdürler eşlik etti.

"Temmuz'un başında inşallah görevimizin başında olacağız"

Hastaneden çocukları ve eşi ile birlikte çıkan Dr. Çalışkan, burada gazetecilerin soruları ile karşılaştı. İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan şunları kaydetti: "Üç, dört yıldır tatil yapmıyordum. 15 gün dinlenmem gerekiyor, bir 10- 15 gün dinleneceğim. Temmuz'un başında inşallah görevimizin başında olacağız. Şu an sağlık durumum çok iyi, bomba gibiyim." dedi.


Hastane çıkışı açıklama yapan  İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, "Çok iyiyim, bomba gibiyim" dedi. Çalışkan'ı hastanede Cumhurbaşkanı Erdoğan da ziyaret etmişti.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, taburcu oldu. Bir hafta önce Çağlayan'daki özel bir hastanede koroner bypass ameliyatı olan  İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, bugan taburcu oldu. Mustafa Çalışkan eşi Müberra Çalışkan ile birlikte oğulları Muhammed Mustafa ve Mehmet Kürşat'ın elinden tutarak dışarı çıktı. "3-4 yıldır tatil yapmıyordum. Bir 15 gün tatil yapmam gerektiğini söylediler" şeklinde konuşan Çalışkan, "Çok iyiyim, bomba gibiyim. Temmuzun başında görevimin  başında olacağım" dedi.

 Çalışkan'ın doktoru İstanbul Bilişim Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Çavlan Çiftçi  de, "Bir hafta önce koroner bypass operasyonu yaptık. Sağlık durumu çok iyi. Bayram ertesi, istediği zaman görevine dönebilir. Görevine başlayabilecek sağlık durumuna sahip" açıklamasında bulundu. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ailesiyle birlikte hastaneden ayrıldı.

CUMHURBAŞKANI DA ZİYARET ETMİŞTİ 

İstanbul Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, 13 Haziran'da rahatsızlandı. Hastaneye giderek tahkik yaptıran Çalışkan'ın kalp damarlarından birinin kapalı olduğu belirlendi. Damarın açılması için operasyon yapılan Çalışkan,  2 günlül sürecin ardınsan bypass ameliyatı geçirdi. Kalp damarının değişmesinin ardından  bir hafta hastanede yatan Çalışkan'ı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da hastanede ziyaret etmişti.

FİB Haber Merkezi olarak, 15 Temmuz Kahramanı Nevşehirli değerli değerli hemşehrimiz İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor Allahtan acil şifalar diliyoruz.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay içerisnde Nevşehir Yeniçeşme ilköğretim okulunun adı Aslen Nevşehir'in Avanos İlçesi Üçkuyu Köyü nüfusuna kayıtlı değerli hemşehrimiz Mustafa Çalışkan ilköğretim okulu olarak değiştirilmiş düzenlenen törene Çalışkan'da katılmıştı.