Genç ve Başarılı Yorumcu Berkay Ertaş,Değerli Babası Zafer Ertaş ve Menajeri İbrahim İrdem FİB Haber Merkezimize ziyaret gerçekleştirdiler.

Muhteşem Ses tonu ve yorumlarıyla Gerek Avrupa Gerek Türkiye de kendinden oldukça söz ettirmeyi başaran Genç yetenek ve yorumcu Berkay Ertaş özel işleri nedeniyle yaşadığı Belçika dan geldiği Nevşehir de FİB Haber Merkezine ziyaret gerçekleştirdiler.

Memleket Gurbet ve Sanat konularında samimi bir ortamda Kendileriyle hoş bir sohbet gerçekleştirdiler.

Berkay Ertaş ,daha 1 yaşında bir bebek bezi reklam çekimleri için ilk kez tanıştığı mikrofonla o kadar haşır neşir olmuş ki o mikrofonu bir daha bırakmaksızın layıkıyla taşımayı sürdürüyor.

Berkay Ertaş daha 17 yaşında olmasına rağmen sesi ve yorumundaki başarısı kadar kişiliği karakteri ve mütevaziliği ile beyefendi kişiliği ile de örnek oluyor.Kendisine en çok hayranı olduğu Bedirhan Gökçe yi örnek alan ve kendisiyle Avrupa da ki bir programda tanışma şansı da yakalayan Berkay Ertaş ünlü sanatçıdan da tam not almış.

Şimdilerde Güçlü sesi ve güzel yorumlarıyla okuduğu şiirleri Avrupa daki Türk gurbetçilerimizin en büyük moral motivasyon kaynağı olan Berkay Ertaş,Gurbetin en çok takip edilen Radyolarından Taksim FM de sunduğu programında canlı performansı ile sevenleriyle buluşuyor.

Berkay Ertaş ziyarette yaptığı açıklamasında, Yeni Yılın ilk günü Kapadokya Fib Haber'i ziyaret ettik. Gurbette Nevşehirlilerin haberden haberdar oldukları ve tüm Avrupa da Nevşehirlinin sesi gözü kulağı olan FİB Haber.Com da bulunmaktan ziyadesiyle mutlu oldum.Başarılı çalışmaları ve konusu haber vermek kamuoyunu bilgilendirmek gibi kutsal bir görevi ifa etmelerinden dolayı da kendilerini kutluyorum dedi.

Berkay Ertaş ın Menajeri aynı zamanda Medya Danışmanı ve Program Yapımcısı yine aslen Nevşehirli olan İbrahim İrdem de FİB Haber.Com da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu FİB Haber Merkezi ile kurdukları dostlukların daim olması dileğinde bulundu.

Berkay’ı yetiştiren çok Kıymetli hemşerimiz ve Babası Zafer Ertaş a,Yine değerli hemşehrimiz Medya Danışmanı ve Program Yapımcısı İbrahim İrdem ve Nevşehir in Göreme nin ve Türkiye nin Avrupadaki Gururu Genç Sanatçı kardeşimiz  Berkay Ertaş a 2014 le birlikte Barış, Başarı, Huzur, Sağlık, Mutlulukların başlangıç yılı olmasını diliyoruz.Allah yolunuzu hep açık etsin.

Kendi dilinden Berkay Ertaş kimdir?

Ben, Berkay Ertaş. 6 Temmuz’da Belçika’da hayata gözlerimi açtım, Nevşehir Göremeliyim. 
17/06/2011 Tarihinde yayın yapmaktan büyük memnuniyet duyduğum Göreme FM radyosunda yayın hayatına başladım, şuan Avrupadaki Türk gurbetçilerimizin en çok takip ettikleri Taksim Fm’deyim. Yayın esnasında gerek kendi seslendirdiğim, gerekse birbirinden farklı ve güzel şiirleri siz dinleyicilerimizle paylaşıyor ve sohbetlerimizle sizlerin söylemek istediklerini ve isteklerinizi radyoda seslendirmeye çalışıyorum.

 Ben de bu kış aylarını kliplerle ve yeni şiirlerle haşır neşir olarak yeni sezona hazılık içinde geçireceğim.. Beni www.fibhaber.com da takip etmeye devam edin.