Kozaklı Diva İsib Otel'de gerçekleştirilen toplantıya, Genç TÜMSİAD Genel Başkanı Mustafa İçöz, yönetim kurulu üyeleri ve çeşitli illerden gelen üyeler katıldı.

 

İçöz, geleceğe yapılan en güzel yatırımın gençliğe yapılan yatırım olduğunu, bu yüzden Genç TÜMSİAD'ın kurulmasının ciddi bir ihtiyaç haline geldiğini belirterek, amaçlarının kişisel gelişimi bir yaşam biçimi olarak benimseyen, yüksek ahlaka sahip, nitelikli bir işadamı topluluğunun ortaya çıkmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

 

Genç TÜMSİAD olarak üyeler arasında öncelikli olmak üzere, üyelerin ticari potansiyelini geliştirmelerine yardımcı olmak üzere çalışmalarına hızla devam ettiklerini kaydeden İçöz, "Bu bağlamda 12-15 Eylül tarihleri arasında TÜMSİAD ve Genç TÜMSİAD olarak uluslararası ihracat fuarı düzenleyeceğiz. Üyelerimizi ve akademik kurumların iş gücü ve bilgi potansiyelini bir araya getirerek karşılıklı faydalar üretmek için çabalarımız devam ediyor. Fuar süresince dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek akademisyenler ile uluslararası KOBİ zirvesi düzenlenecek. Küresel referans noktası olabilmek için ortak çalışma alanları oluşturuyoruz. Bu hedef doğrultusunda çeşitli bakanlıklarla proje hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.