Gençlik Merkezlerinde Yaz Kursları Sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 29 Haziran 2014 tarihi itibariyle faaliyete başlayan yaz Spor okullarının yanında Gençlik Merkezlerinde de yaz kursları sürecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, yaz spor okullarında bu yıl başlatılan kursların yanında 3 ayrı merkezde bulunan gençlik merkezlerinde de kursların sürdüğünü söyledi.

Nevşehir, Ürgüp ve Gülşehir’de bulunan Gençlik Merkezlerinde gençlerin yararlanabilecekleri kursların yıl boyunca açılmaya devam edildiğini kaydeden İl Müdürü Ünlüer, bu merkezlerde açılan kursların yaz dönemi süresince açık bulunacağını ifade etti.

Söz konusu kurslarda kursiyerlerin araç gereç ihtiyaçlarının il müdürlüğünce karşılandığına da dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, “Yaz Spor okullarımız başladı ve sürüyor. Öte yandan Nevşehir Merkez ile Ürgüp ve Gülşehir ilçelerimizde bulunan Gençlik Merkezlerimizde açılan çeşitli kurslarımızda yaz döneminde faaliyetlerine devam edecekler. Gitar, Bağlama, Ebru ve Arapça kursları yaz dönemince devam edecek. Bu kurslarda kursiyerlerimizin araç gereç ihtiyaçları il müdürlüğümüz bütçesinden karşılanıyor. Öte yandan Camilerimizde Spor yapıyoruz etkinliklerimiz devam edecek. Engellilere yönelik olarak il müdürlüğümüz antrenörlerimiz son derece duyarlı bir çalışma ortaya koyuyorlar. Engellilerimizin de il müdürlüğümüzün tüm spor aktivitelerinden yararlanmalarını istiyoruz” diye konuştu.