Gençlik Otobüsü 5. Kez Avrupa’yı Fethedecek
Dünyanın en önemli sıcak hava balonculuğu merkezlerinden olan Kapadokya'da, balonlar bu defa Gençlik Otobüsü 
projesi kapsamında hazırlanan afişle havalandı.
“Gençlik Otobüsü ” projesi 2010 yılında MCD Gençlik Kulübü tarafındangençlere Avrupa fırsatları sunmak amacıyla oluşturulmuş Dünya’nın en büyük gençlik hareketlilik projesidir. Her yıl farklı konseptlerde gerçekleştirilen “Gençlik Otobüsü”  yüzlerce gencin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Genel Koordinatörlüğünü Maksut Coşkun DOKUNULMAZ’ ın yaptığı bu büyük proje, dünyada ve Türkiye’de hazırlanan en büyük Gençlik Projesi. Bu yıl 5'incisi  gerçekleştirilecek olan  “Gençlik Otobüsü”ne yaklaşık 43 bin üniversite öğrencisi başvuru yaptı. Bu projeye katılan gençler daima kazanan oluyor. Çünkü projeye başvuran her gencin hayatında nasıl bir etki bırakılacağı ön planda tutuluyor. “Genç Liderler Buluşması”da bu kazanımlardan biri.  Başvurusunu yaparak ön elemeyi geçen her genç, Türkiye’nin önde gelen liderleri ile bu büyük organizasyon kapsamında bir araya geldiler. 
Ve 1 Ağustos 2014 tarihinde Gençlik Otobüsü yola çıkıyor.

İŞTE PROJE KAPSAMINDA GİDİLECEK ÜLKE VE ŞEHİRLER
Bulgaristan, (Sofya) Romanya, (Bükreş) Macaristan, (Budapeşte) Avusturya, (Viyana) Almanya, (Füssen, Bremen, Berlin) Çek Cumhuriyeti, (Prag) Hollanda, (Amsterdam) Belçika, (Brugge, Brüksel) Fransa, (Paris, Cannes, Nice) Portekiz, (Lizbon) İspanya, (Madrid, Barselona) Monaco, (Monte Carlo) İtalya, (Venedik, Pisa, Floransa, Roma, Napoli, Pompei, Bari,) Vatikan, Yunanistan, (İgoumenitsa, Selanik)