MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik yapılan eleştirilerin yersiz olduğuna dikkat çekerken, bu eleştirilerin fitne, fesattan ileri gitmeyeceğini dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklamada MHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz, “Milliyetçi Hareket Partisine ve özellikle genel başkanımız Sn. Devlet Bahçeli'ye yöneltilen eleştirileri anlamak ve kabul etmek mümkün değildir. Yapılan eleştiri sınırlarını da çok aşmakta, hakarete varmakta, yalan ve iftira içermekte, fitne ve fesat çıkarmayı hedeflemektedir. Milliyetçi Hareket Partisi lider, teşkilat ve doktrin odaklı bir partidir. Lidere saldırmak doğrudan partinin varlığını hedef almaktır. Partimizde muhalif olarak ortaya çıkanların asıl meselesi genel başkanlık değildir, Milliyetçi Hareket Partisidir. Bu gün yaşananlar ülkücü ve milliyetçiler için çok şaşırtıcı değildir, geçmişte de Milliyetçi Hareket Partisinin doğrudan lideri hedef alınarak kale içinden yıkılmak istendi. Başbuğ için de benzer şeyler yapıldı. "Türkeşsiz Milliyetçi Hareket Partisi" nutukları atıldı. Milliyetçi Hareket Partisin de zerre kadar bir şaşma yoktur. Merhum Başbuğumuzun açtığı çığırda, gösterdiği yolda, tavsiye ettiği güzergahta ilerlemektir, Ülkü'lerimizi bir adım daha ileri götürmektir. Bu uğurda ruh kökümüzde fikri yörüngemizden Ülkü'lerimizden asla savrulmayacağız, üstlendiğimiz emanetler kutludur.

Fırsatçıların kişilik bozulmasını ideolojik başkalaşmaya uğramış gafillerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. 1990'lı yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi'ni eritip, ekarte etmek maksadıyla kuyruğa girenlerin şimdilerde şanslarını denemek için son defa kuyruğa girmektedirler. Milliyetçi Hareket Partisi bitecek diyenlerin kendileri bitmiştir. Türk milleti bitti demeden bu dava bitmez, Türklük sönmeden ülkü meşalesi söndürülemez. Bitişimizi gözleyenler tükenişlerinin acısıyla kıvranmaktadırlar. Milliyetçi Hareket Partisi'ni bölmek ve parçalamak isteyenler, nifak tohumu ekenler, şunu iyi bilsinler ki ülkücüler insanlık alemi içinde ne uşak olmayı ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır” ifadelerinde bulundu.