Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yöneticileri ve bağlı tesislerdeki kurum yöneticileri tarafından  Dr. Atila Oğuz Boyalı’ya veda yemeği düzenlendi.

 

Veda Yemeğine Mali Hizmetler Başkanı İsmail Oymak, İdari Hizmetler Başkanı Bülent Filizer, Nevşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hakan Serçe, Başhekim Op. Dr. Ömer Anlar, Başhekim Yardımcısı op. Dr. Ahmed Ahmi Savcı, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erhan Çınar, Hastane Otelcilik Hizmetleri  Müdürü Harun İş, Uzman Tayfun İmir, Ürgüp Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Serkan İnceçayır, Ürgüp İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İslam Hasan Albayrak, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Ramazan Burak Nalçacıoğlu, Nevşehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat katıldı.

 

Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonunda hastane personeline  yaptığı veda konuşmasında, tüm katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başladı. Yaklaşık 2 yıl gibi bir sürede Nevşehir de Genel Sekreterliğimize bağlı tesislerimize hizmet etmeye gayret ettiklerini bu süreç içerisinde yapılan hizmetlerin çoğunluğu hasta ve personellerimizin hizmet kalitesini artırmak amacı ile modern Tıbbın gerektirdiği tüm tıbbi cihazları tesislerimize kazandırmaya gayret ettiklerini, bugün özel işlerim nedeni ile kendi isteğim ile istifa ediyorum çok değerli dostlardan ayrılmanın üzüntüsü içinde olduğunu belirterek. Ben hakkımı helal ediyorum sizler de helal edin diyerek konuşmasını bitirdi.