Genel Sekreter Kim Olacak?

NEVŞEHİR(MHA) Sağlık Bakanlığının yeniden yapılanması çerçevesinde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği makamının ilimizdeki ilk makam sahibi olan Dr. Atilla Boyalı’nın görevinden istifa etmesinin ardından makama isim aranıyor.

Nevşehir’de göreve başladığı günden istifa ettiği güne kadar Nevşehir basını ile sıcak ilişkiler kuramayan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atilla Boyalı’nın ardından bu makama Nevşehirli bir ismin oturması bekleniyor.

Yıllardır Nevşehir’de görev yapmış, ilimizin sağlık kuruluşlarını, sağlık camiasını iyi tanıyan ve sorunları bilen bir ismin bu makama oturması durumunda mevcut sorunlara daha hızlı bir çözüm üretebileceği öngörülüyor.

Edinilen bilgilere göre Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği makamına talip olan isimlerden biri şu an itibariyle Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin Başhekimi olan Vural Özçelik olduğu belirtiliyor.

Özçelik’in yanı sıra makama talip olan birkaç ismin ise gerek sağlık bakanlığında, gerekse siyasi çevrelerdeki nüfuslarını da kullanarak bu makama oturabilmenin hesapları içerisinde olduğu belirtiliyor. Yeni kamu hastaneleri birliği genel sekreterinin ise muhtemelen bayram sonunda belli olması bekleniyor.