04 Mart 2017 tarihinde Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretlerinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Arif Parmaksız tarafından gündeme getirilen ve Başbakanımızın talimatları ile çalışmalarına başlanılan Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanı ile ilgili açıklamalarda bulunan M. Arif Parmaksız şunları ifade etti;

“Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın talimatları ile Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Göre Kasabası Çayırlık Mahallesi’nde Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanı ile ilgili olarak Göre Belediye’sinin destekleri ile çalışmalara başlanılmış, TOKİ ile görüşmeler yapılmıştır. Kısa sürede alanın kurulacağı bölge ile ilgili imar çalışmaları tamamlanarak TOKİ işbirliği ile çalışmalara hız verilecektir. Bu sebeple; alanda yer almak isteyen gıda imalatçıları ile depo alanına ihtiyaç duyan üyelerimizin Odamıza müracaat ederek alan talebinde bulunmaları gerekmektedir.”

Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanı ile ilgili talep toplanmasını takiben talepçiler ile de bir araya geleceklerini ifade eden Parmaksız; Nevşehir’imizin önemli ihtiyaçlarından biri olan Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanı kurulması için gayret gösteren başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.