Gizligider; İnsan hayatının vazgeçilmez unsuru olan sağlığın korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biridir. Bu manada sağlığımızın korunması için fedakarca gayret gösteren sağlık çalışanlarımız saygın ve onurlu bir görevi yerine getirmektedirler. Bu saygın ve onurlu mesleği büyük fedakârlıkla yerine getiren ve teknolojik gelişmelerle birlikte tıp alanında önemli başarılara imza atan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız bizler için birer gurur kaynağıdır. 
‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışını benimseyen hükümetimiz de insanımızın sağlığını, insanımıza hizmeti her şeyin üstünde tutmaya devam etmektedir. Ülkemizin her köşesinde sağlık hizmetlerine yönelik yatırımların daha da artırılarak, sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek, her vatandaşımıza ihtiyacı ölçüsünde kaliteli, etkin ve yaygın bir sağlık hizmeti sunmak en önemli hedeflerimizdendir. 
Bu düşüncelerle insanımıza nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen başta hekimlerimiz olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyor, yerine getirdikleri bu önemli görevlerinde başarılar diliyorum.