AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü’yü ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Esnaf Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’yü ziyaret ederek esnafların son durumları hakkına bilgiler aldı. Birlik başkanı Ördü burada yaptığı açıklamada milletvekili Gizligider’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, “Nevşehir’de esnaflar olarak sıkıntılı bir dönemi atlattık. Kurban Bayramı nedeniyle esnaflarımızın işlerinde hareketlilik yaşanmaya başladı. Umut ediyoruz ki bu hareketlilik yıl sonuna kadar devam edecek” dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ise AK Parti hükümeti olarak her zaman esnaflarımızın yanındayız dedi.
Gizligider, “AK Parti hükümeti olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi her zaman esnaflarımızın yanındayız. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her zaman esnaflarımız ile bir arada olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Esnaflarımızın sıkıntısını gidermek için gerekli çalışmaları yapıyoruz.” diye konuştu.