AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, referandum çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Milletvekili Gizligider ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezerek EVET için destek istiyor. Bir taraftan Referandum çalışması yürüten bir taraftanda tüm ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Gizligider gittiği bütün belde ve köylerde büyük ilgi görüyor. 

MİLLETVEKİLİ GİZLİGİDER VİTES ARTIRDI 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Derinkuyu İlçesi Yazıhüyük Beldesi ve Suvermez köyünü ziyaret etti. 

Milletvekili Gizligider, Derinkuyu'da “Evet” Çalışmalarını Gövde Gösterisine Dönüştürdü. 
Ziyaret ettiği vatandaşlardan referandumda “evet” oyu kullanmalarını isteyen Gizligider, referandumda evet oyu istemek için gittiği Derinkuyu ilçesi, Yazıhüyük Beldesi ve Suvermez köyünde adeta gövde gösterisi yaptı.

Yazıhüyük'te Coşkulu Karşılama

Yazıhüyük kasabasında düzenlenen Açık hava mitingine, Belediye Başkanı Cengiz ÇAVDAR, AK PARTİ İlçe Başkanı Halil AKSÜT,  Ak Parti İlçe Yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri Serdal PALA , Hanifi BOSTAN, Belde Başkanı Habip KINACI , Belde Yönetimi ve çok sayıda Yazıhüyüklü Vatandaşların katılımlarıyla NEVŞEHİR Milletvekili Sayın Ebubekir GİZLİGİDER Neden? EVET verilmesi gerektiğini coşkulu kalabalığa anlatarak, Hükümetimizden, AK Partimizden, Reis-i Cumhurumuzdan memnuniyetinizi gözlerinden yüzlerinizden okuyorum. Tüm Yazıhüyük Halkından Allah razı olsun; Yazıhüyük, Bizi hiçbir zaman mahcup etmedi. Yine etmeyecek ve Türkiye genelinde olduğu gibi Yazıhüyükten de %70 oranında EVET oyu alacağız inşallah açıklamasında bulundu. Toplantı sonrası AK PARTİ Belde teşkilatını da ziyaret eden Milletvekili Gizligider, ikindi namazını cemaatle kıldıktan sonra; cami cemaatiyle bir süre istişarelerde bulunarak Yazıhüyük Kasabasından ayrıldı.


Yazıhüyük beldesinde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Gizligider, Suvermez köyünüde ziyaret etti. Vatandaşlara yeni anayasa paketini anlatan Gizligider, 16 Nisan’da referanduma destek istedi. 

Milletvekili Gizligider Derinkuyu ilçesi Referandum çalışmaları hakkında yaptığı açıklamasında;" Bugün Derinkuyu ilçesinde düzenlediğimiz kahvehane toplantımız çok bereketliydi. MHP'li Belediye Başkanı Ahmet BALCI ve hepimiz mutabık kaldık: Karamız NET Oyumuz EVET...!" dedi.

Gizligider, "Derinkuyu'da Suvermez köyümüzde neyi ve niye değiştiriyoruz, sorularına ayrıntılı cevaplar verdik. Hükümet krizlerinin maliyetini konuştuk. Yazıhüyük ziyaretimiz bir anda açık hava mitingine dönüştü, hemşehrilerimize Nelere Evet sorularını cevapladık, Kararımız Net Oyumuz Evet" dedi.

Gizligider, Derinkuyulu vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.