AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider Patates konusunu Siyasi malzeme olarak kullanan Muhalif Partilere Viyanada’dan Ses getirecek oldukça sert açıklamalarda bulundu…

 Gizligider Kılıçdaroğlu'na Seslendi: "Patates'ten Size Ekmek Çıkmaz...!"

İşte Gizligider’in ses getiren o açıklamları:”Komisyon çalışması sebebiyle Viyana’dayız, ama yerel gündemden de kopmadık.”

 

 En çok Şeref veren sıfat benim için Nevşehir Milletvekili olmak. Muhalefetin asla yalan söylemeyen, hiç boş sallamayan Sn Genel Başkanı ve bir kısım taşra uzantıları PATATES’ten ekmek olur mu sevdasına düşmüş bu aralar…. Patatesten en iyi ne oluru biz biliriz, onlara sesleniyorum patates ekmeğe katılabilir ama patates ekmek olmaz YAANi; patatesten size ekmek çıkmaz saygıdeğer CEHAPE Genel Başkanı.

Çok kısa bir sürede belki de bu hafta Nevşehir Milletvekillerinin yine patatesçinin, çiftçinin yanında olduğunu ve bugüne dek olduğu gibi çiftçiye yada başka bir gruba hiç yalan söylemediğini herkes görecek. Seçimde AK partinin 3.sıra avukat adayına oy vermeyin numarasından size kaç ekmek çıktıysa patatesten de o kadar çıkar, ah bu kılavuzlar!

AK parti Milletvekilleri köy, mahalle, kahvehane gezer milletiyle kucaklaşır, sıkıntıyı yerinde tespit edip çözüm arar ve biizniillah bulur. Sonra ebediyen sağlık ve afiyetleri için duacı olduğumuz muhalefet mağribi edasıyla avazı çıktığı kadar bağırır, acaba buradan ekmek çıkar mı umuduyla.Oysa ki patates bir sebze türüdür ekmek çeşidi değil.Milletin derdini kendinden Aziz bilen AK partili vekil, başta Başbakanımızın ve ilgili Bakanlarımızın desteğiyle meseleyi çözer.İşte tam bu noktada ihlas timsali muhalif vekil veya ilgili(mi?) der ki; biz gündeme getireseydik iktidarın haberi bile yoktu.Hatta 1 yıl içinde 10dan fazla gittiğiniz ve bir çoğunda meydanda kahvehanede toplantılar şekliyle yaptığınız ziyaretlerimize rağmen bu iktidar vekilleri de hiç gelmiyor, deyi verir.Tek cevabım var :

“ALLAH DOĞRUNUN, MİLLET İÇİN ÇALIŞANIN VE SAMİMİ OLANIN YARDIMCISI OLSUN, ALINTERİ KİMİNSE BU HAS NİYETLİ MİLLETİN DUASINI ONA NASİP ETSİN…!”

Foto Galeride Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider in en son bu yıl içinde Derinkuyu ilçemizde Patates üreticileriyle birlikte oldukları görüntüler yer alıyor...