Şanlı ordumuzda yuvalanmış bir çete tarafından 15 Temmuz gecesi başlatılan darbe girişimi sonucunda Sn. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla birlikte hem Nevşehir’de hem bütün Türkiye’de yüzbinler sokağa döküldü. Ülkemize yönelik bu hain girişim önce milletimiz sonra da güvenlik güçlerimiz tarafından bastırılmıştır.
Masum halkın üzerine helikopterlerden, tanklardan ateş açtıracak kadar alçalan bu hainler önümüzdeki günlerde Peygamber ocağı şanlı Türk ordusundan hızla temizlenecektir. Türkiye’de bir daha ‘Adnan Menderes’ vakıası yaşanmayacaktır. Çağrımıza kulak vererek meydanlara inen her siyasi partiden Nevşehir’li gece yarısından sabah ezanına kadar bizi yalnız bırakmadı, her birine müteşekkiriz. Sabaha kadar süren tekbirlerle, dualarla devam eden kutlu toplantımız inşallah dualarımızın kabulüyle neticelenmiştir. Şundan herkes emin olsun ki seçtiğiniz vekiliniz olarak sizin verdiğiniz vekaleti kanımız pahasına koruyacağız.
Artık Türkiye eski Türkiye değildir, dipçikle hizaya sokulan ülke çok geçmişte kalmıştır. Toplumun her kesimi tekbirlerle, gözyaşlarıyla Allah’tan yardım dilemiş ve millet artık kendi kaderine el koyduğunu göstermiştir. Allah bir daha bu aziz millete bugünlerin benzerlerini yaşatmasın.
Girmeden tefrika bir millete düşman giremez,
Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez
Bütün hemşehrilerime selam, saygı ve dualarımı gönderiyorum.