TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir Çarşı Esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Nevşehir çarşı esnaflarının sorunlarını dinleyip 1 Kasım seçimleri için teşekkür ettiği kahvaltılı toplantıda Nevşehir Çarşısı’nın önemine vurgu yapan Gizligider, buradaki esnafın problemlerini çok iyi bildiğini ve çözümlerinin en yakın takipçisi olacağını belirtti.

Gizligider: Nevşehir Esnaflarımıza Teşekkür Ediyorum”

Kahvaltı programında çarşı esnafıyla bir araya gelmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider “Bu gün bizleri böylesine güzel bir kahvaltı programında ağırladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca 1 Kasım'da istikrardan yana göstermiş olduğunuz teveccühünüzden dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güzel kahvaltı programında emeği geçen tüm esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gizligider, Esnafın ülke ve kent ekonomisi için öncelikli kesim olduğunu belirterek, "Esnaflarımız, toplumdaki dayanışmayı, hoşgörüyü, geçmişten getirdiği olumlu unsurları bugüne ve geleceğe taşıyor" dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider,“Esnaf şehrin gören gözü, duyan kulağıdır”. Esnaflarımız ne kadar mutlu ve ne kadar güçlü olursa yatırımlar artar istihdam çoğalır şehrimizin dinamikleride o kadar harekete geçer. Bu haseple esnafımızın büyümesi bizim için çok önemli.  Hükümetimizin bu güne kadar esnaflara vermiş olduğu desteklerin bundan sonrada artarak devam edeceğini belirtti.

Gizligider bugün gün boyu Nevşehir Sanayi ve oto galerici esnaflarıyla çarşı esnaf ziyaretlerine devam edecek.