Proğrama, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer Aslanhan ile çok sayıda Tepeköylü vatandaşlar katıldı.

Köy meydanına kurulan iftar sofrasında buluşan Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Acıgöl protokolü ile köy halkı, birlik ve beraberliğini pekiştirip ramazan ayının coşkusunu ve Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadı.


İftar öncesi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer Aslanhan tarafından Tepeköy Kültür Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin özverili çalışmaları sonucu köyde yapımı tamamlanan Tepeköy Kültür Merkezinin  yapımında çok önemli destekleri olan Tepeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer ASLANHAN’a Kaymakam Sayın Mehmet Erdem AKBULUT tarafından teşekkür plaketi verildi. 
 
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Tepeköy Kültür Merkezinin yapımında emeği geçen Tepeköy Köyü Muhtarı Kerim Kartalmış’a ve Dernek Başkanı Sefer Aslanhan’a teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Nevşehir Milletvekili Gizligider yaptığı açıklamasında, "Son iftarımızda Tepeköy'de halkımızla biraraya geldik. Yapılan kültür merkezinin açılışını yaptık. Köyümüze yeni müjdeler verdik." dedi.

Gizligider Topaç'ta...


AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, İftar sonrasi Topaç köyünü ziyaret etti. Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın da eşlik ettiği ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Gizligider; "Topaç Köyümüze yaptığımız yatırımları ve yapacaklarımızı masaya yatırdık.Köyümüz hizmetlerimizden memnun dedi.


Tüm İslam aleminin ve Nevşehir halkının Ramazan Bayramını kutlayan Gizligider, "Ramazan Bayramının; dünyanın değişik bölgelerindeki gözyaşı, kan ve şiddetin durmasına, milletimizin birlik ve beraberliğine, kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diliyor, tüm Nevşehirli hemşerilerimizin, Milletimizin ve bütün İslam aleminin bayramını kutluyorum" dedi.​