Nevşehir Üniversitesi sosyal medya toplulukları Neüitiraf, Neülife ve Kapadokya Sanat eşgüdümünde, Nevşehir Valiliği AB Merkezi ve Nevşehir Üniversitesi Eurodesk Temas Noktası destekleriyle tertiplenen Gökhan Türkmen & DJ Ece Toprak Genç Fest etkinliği Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Nevşehirli öğretmen ve yakınlarının vefatları üzerine 21 Mayıs 2013 tarihine ertelendi.

Nevşehir Üniversitesi öğrencileri yaptıkları açıklamada elim trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden öğretmen ve aileleri için derin bir üzüntü yaşadıklarını ve böyle bir zamanda konser gibi bir etkinliğin doğru olmadığını düşündüklerini belirtti. Öğrenciler hayatlarını kaybeden Nevşehirli öğretmen ve yakınları için Allah’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm Nevşehirlilere, eğitim camiasına ve öğrencilere sabır diledi.

Gökhan Türkmen konserinin 21 Mayıs 2013 tarihinde yine aynı saatte Gazi Stadyumunda yapılacağını belirten öğrenciler konserlerin yanı sıra farklı etkinliklerle genç dinleyicilerin karşısına çıkacaklarını kaydetti.