NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Spor GK’nın yeni sezonda ilimizi artık Profesyonel futbol liglerinde, 3. Ligde temsil edebilmesi arzulanıyor. Ancak başta ilin ileri gelenlerinin boyunlarına Nevşehir Spor GK atkıları takmalarından, sözde ifadelerde bulunmalarından ziyade bizzat maçlara da gelerek bu desteklerini sürdürmelerini bekliyor.

Nevşehir Belediyesinin son birkaç sezondur Nevşehir Spor GK’ya ciddi manada maddi – manevi destekte bulunduğuna dikkat çeken taraftarlar, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i, geçtiğimiz günlerde takımın kampını ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz başta olmak üzere, Murat Göktürk ve MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol’u, kulüp yönetiminin ziyaretinde takıma olan sempatisini boynuna Nevşehir Spor GK atkısı atarak gösteren Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı maçlarda takımın yanında görmeyi arzu ediyor.

İlin idarecilerinin, siyasetçilerinin, Milletvekillerinin, STK başkanlarının Nevşehir Spor konusunda ortak bir birliktelik ve kararlılık sergilemesini bekleyen taraftarın bu arzusu yeni sezonda nasıl karşılık bulur ya da bulmaz bilinmez ama Nevşehir’de 7’den 70’e bir birlik, bütünlük ve kararlılık sergilemedikçe kırmızı beyazlı takımın da, yönetiminin de, taraftarının da emekleri kolay kolay değerini bulmayacak.