Görbir Derneği Nevşehir Şubesi Aşure Etkinliği Düzenledi.

Muharrem Ayının başlamasıyla  birlikte Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (Gör-Bir)  tarafından Dernek hizmet binası önünde vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Etkiniğe Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk , AK Parti 26. Dönem Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider ,MHP Milletvekili Mehmet Varol, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver ,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlu, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Başkan Vekili Eyyüp Öz, İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi, Nevşehir Ticaret borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce,  Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, İş Adamı Musa Ertaş , Kapadokya Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Fatih Yakut , Nevşehirspor Kulüp Başkanı Necmi Cantekin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Görbir Derneği Nevşehir Şubesi Başkanı Erol Mutlu yaptığı açıklamasında tüm katılımcılara teşekkür etti. 
Mutlu : Hicri yılın ilk ayı muharrem ayıdır. Bu ayın onuncu günü aşure günüdür. Bu sebeple dernek üyelerimize ve vatandaşlara aşure ikramımız oldu. Barışın ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin daim olması için dua ettik. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen üyelerimize, malzeme konusunda yardımcı olanlara teşekkür ederiz" dedi.