GÖR-BİR’den Ahde Vefa

NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimi Nevşehir Ticaret Borsasının tam 14 yıl başkanlığını yapan Tuncer Gök’ü ziyaret ederek kendisine görevi süresince derneğe olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, Nevşehir Ticaret Borsasının ilimizde kuruluşundan bu yana görev alan ve 14 yıl süreyle görev aldıktan sonra görevi İbrahim Salaş’a devreden Tuncer Gök’ü ortağı olduğu akaryakıt istasyonunda ziyaret etti.

Ziyarette Nevşehir Ticaret Borsasının İlimizin ekonomik, sosyal, kültürel, sportif açıdan gelişmesine önemli katkılar sağlayan bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğuna vurgu yapan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, hali hazırda ilimizin en güçlü STK’ları arasında yer alan Ticaret Borsasının derneğin bugünlere kadar gelmesinde de büyük katkı sahibi olduğunun altını çizdi.

Her ne kadar Ticaret Borsasında şu an aktif bir görevi bulunmasa da 14 yıl süreyle Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı süresince Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğine çok büyük katkıları bulunan Tuncer Gök’e iş ve özel hayatında başarılar dileyen Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, “Allah kendisinden razı olsun. Derneğimizin kuruluşundan bugününe kadar kendisinin ve Ticaret Borsamızın bizlere önemli destekleri oldu. Biz de kendisini unutmadığımızı ve her zaman yanında olduğumuzu ve olacağımızı söylemek için ziyarette bulunduk. Kendisine iş hayatında ve özel hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Ticaret Borsası Eski Başkanı Gök, “Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği olarak bana göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber ilimizin sorunlarının yanında derneğimizin sorunları ile ilgilenme şansım oldu. Sizlerde bizim gibi insanlardan aldığınız desteklerle ilimizin bütün engellileri ile beraber oldunuz. Yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı sizlere de teşekkür ediyorum. Ziyaretinizden büyük onur ve şeref duydum” dedi.