NEVŞEHİR/FİBHABER - Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, vatandaşlara daha kaliteli hizmet amacıyla araç filosunu güçlendirdi.

Araç filolarını sürekli yenilediklerini belirten Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, "Beldemizde planlanan hizmetlerin yürütülmesi ve meydana gelen arızaların giderilmesi noktasında aksamaların önlenmesi amacıyla yeni bir iş makinesi aldık. Aldığımız hidromek marka kanal kazıcı, yükleyici kepçemiz ile Belediye araç filomuz daha da güçlenmiştir. İmkanlar dahilinde araçlarımızın yenilenmesine devam edeceğiz."dedi.


Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu,  2014 Mahalli seçimlerinden bugüne kadar yaklaşık bir yıl içerisinde Göre Belediyesine Kasabasının hizmetlerinde kullanılmak üzere, 2 tane çöp aracı, bir tane cenaze aracı ,bir adet makam aracı ve son olarak bir adet hidromek kanal kazıcı kepçe olmak üzere 5 yeni araç kazandırıldığını ifade etti.

Göre halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Topçu, alınan araçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Topçu, Belediyemiz imkanlarıyla kasabamıza hizmet verebilmek amacıyla Yeni kepçemizi belediyemize kazandırdık. Hizmetlerimiz daha da artarak devam edecek ,Durmak Yok Yola devam dedi.


Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesilerek yeni araçlar Göre Belediyesi birim amirliğine teslim edildi.