NEVŞEHİR/FİBHABER-Özel-Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göre kasabasında, Göre Belediyesi kilitli parke taş döşeme ve kaldırım düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Göre belediyesi, başta yol olmak üzere halkın ihtiyaçlarına cevap veren hizmet anlayışıyla bir taraftan Araç parkurunu genişletirken diğer tarafttanda mahalle ve sokaklara parke taş döşüyor.

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Göre kasabasında yapımı devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını sık sık yerinde inceliyor.

Yapılan çalışmalar hakkında www.fibhaber.com'a açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mustafa Topçu; "Göreve geldiğimiz günden itibaren öncelikli hedeflerimiz arasında yer alan; yolları bozulan  mahalle ve sokaklarımızı kilitli parke döşeyerek ve asfalt dökerek vatandaşımızı kışın yağmur çamurdan, yazın tozdan dumandan kurtarma çalışmalarımıza ivedi bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda tüm yollarımız da çalışmalarımız tamamlandığında kasabamızda vatandaşlarımız toz ve çamur içerisinde yollarda yürümek zorunda kalmayacak” dedi.

Başkan Topçu yaptığı açıklamasında; Göre Belediyesi olarak Kasabamız Afat evleri ve Alıçyazı mahallesine son 3 ay içerisinde 30 bin metre kare kilitli parke taş döşeyerek vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazında toz ve topraktan kurtaracağız dedi. 

Daha önce toprak olan bu yollarımıza, toplamda 30 Bin metre karelik kilitli parke taşı döşeniyor. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini tek tek değerlendiriyor, hizmet hamlemize tüm hızıyla devam ediyoruz” diyen Başkan Topçu, Kilitli parke taşı döşeme Çalışmalarımız sonlandığında kışın çamurdan, yazın tozdan eser kalmayacak inşallah. Burada, tabi sadece yol değil, mezarlık , park ve bahçeler ile temizlik işleri ekiplerimiz de dahil tüm birimlerimizle birlikte kasabamıza hizmet üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.


Göre kasabasında “Kilit parke taşı döşenmedik mahalle bırakmayacağız” diyen Belediye Başkanı Mustafa Topçu,
Şimdiye kadar kasabamız afat evleri mahallesi alıçyazı mahallesine 3 ay içerisinde 30 bin metre kare kilitli parke taş döşendi dedi.

Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise, Göre Belediyesinin yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Topçu'ya teşekkür ettiler.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini şöyle dile getirdi;  “Mahallemizin sokaklarında yapılan kilit parke taşı çalışmaları bittiğinde Nevşehir şehir merkezindeki mahallelerden hiçbir farkımız kalmayacak.  Kendimiz toz, toprak ve çamurdan kurtulduğumuz gibi çocuklarımız da tozun, toprağın ve çamurun içinde oyun oynamayacaklar. Belediye Başkanımız Mustafa Topçu'ya ne kadar teşekkür etsek azdır.”