TOKİ'nin Nevşehir'in Göre kasabasında yapacağı konutların ihale tarihi belli oldu. Göre kasabasında yapılacak 225 TOKİ konutunun ihalesi 18 Eylül'de gerçekleştirileceği bildirildi.
Yer tahsisi ve başvuru işlemleri daha önce gerçekleştirilen 225 TOKİ konutunun yapım ihalesi 18 Eylül 2017, saat 14.00’te İstanbul’da yapılacak. Yapılacak ihalenin ardındanGöre kasabasında 225 konut, bir ticaret merkezi  inşasına başlanacak. 


GÖREMIZ IÇIN BEKLENEN MUCDELI HABER NIHAYET TOKI 'DEN GELDI.

Müjdeli haber ilk olarak Göre belediye Başkanı Mustafa Topçu'dan geldi. Başkan Topçu yaptığı açıklamasında; "Toki idaresi Nevşehir Merkez İlçesi, Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesine yapılacak 225 konut ile ticari dükkanların ihalesini 18 Eylül'de yapacağını açıkladı. Kasabamiza ve üyelerimize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Topçu, kasabasımıza yapılacak olan TOKİ konutları için emeği geçen Başta Valimiz İlhami aktaş'a, Nevşehir Milletvekilelrimiz Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk'e şahsım ve kasaba halkım adına teşekkür ederim dedi.

İşte TOKİ'den yapılan o açıklama;  Merkez İlçesi, Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi 225 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül 2017 14:30 yapılacaktır.