NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Göre belediyesi 2014 Yılının geride kalan 6 ayında beldeye önemli yatırımlar kazandırmayı başardı.

Nevşehir’de üç dönem belediye başkanlığı yapma şansını ve başarısını sağlayan birkaç belediye başkanından biri olan Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, bu yıl içerisinde geçtiğimiz 6 aylık süre içerisinde beldeye 1 Milyon Liralık yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Söz konusu yatırımların bakanlıklarla, teşkilatlarla iyi ilişkiler içerisinde olmalarının da katkısıyla birlikte yaptıklarına dikkat çeken Ak Partili Göre belediye başkanı Mustafa Topçu, yapılan tüm yatırımların Göre beldesine hayırlı olması temennisinde de bulundu.

Başkan Topçu, “2014 Yılının geride kalan 6 aylık bölümünde kasabamıza 1 Milyon liralık yatırım yaptık. 200 bin TL dolayında maliyetli beton parke ve asfalt çalışmalarını yaptık. Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan yaklaşık 250 bin TL maliyetli iki adet çöp toplama aracı aldık. Belediye bir temsil makamı aynı zamanda. Beldemizin en iyi şekilde temsil edilebilmesi için 50 Bin TL harcayarak yeni bir makam aracı aldık. 100 bin TL dolayında bir ihale yaparak beldemizin değişik yerleşim alanlarının kilitli parke taş döşeme çalışmalarını hala sürdürüyoruz. Bu sırada belediyemizden iki personele 200 bin TL dolayında ödeme yapıldı. Beldemizin % 80’lik bölümü parke ve asfalt kaplanmış durumda. Allah’a Şükürler olsun bütün bu yatırımların beldemize kazandırılmasında bizlere desteklerini hiç esirgemeyen Ak Partili Nevşehir Milletvekillerimize, Teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.