Nevşehir'in Göreme kasabasındaki Moonlight Horse Farm At Çiftliğinde Fotoğraf sanatçısı Fatih TEZCAN’ın eserlerinin sergilendiği “At LoveYou” temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Fotoğraf sergisinin açılışına İlimiz Valisi İlhami AKTAŞ, Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ, kamu kurum personelleri ve davetliler katıldı.

Güzel Atlar Ülkesi diyarı diye bilinenKapadokya da Fotoğraf Sanatçısı TEZCAN’ın Kapadokya’ya özgü çeşitli at fotoğraflarının yer aldığı sergi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Vali AKTAŞ, Kapadokya’nın merkezinde Göreme’de yıl içerisinde zaman zaman bu tür sergi ve etkinliklerin yöre turizmini destekler nitelikte olduğunu dile getirerek Fotoğraf sanatçısı TEZCAN’a fotoğrafları çok başarılı bulduğunu ifade etti çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Fotoğraf sanatçısı TEZCAN ise Vali AKTAŞ ve Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ’e serginin açılış davetine katılımlarından dolayı teşekkürlerini bildirdi.


 Moonlight Horse Farm At Çiftliğinde Fotoğraf sanatçısı Fatih TEZCAN’ın eserlerinin sergilendiği “At LoveYou” temalı fotoğraf sergisine daha sonra katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider de ; Kapadokya'da güzel atlar diyarindanda ilk defa düzenlenen sadece at fotograflarından oluşan sergiye katıldık. Hayırlı olsun. dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile Ebubekir Gizligidier'in katılımıyla gerçekleşen Fatih Tezcan'ın fotoğraf sergisinin devamı 6-9 Mayıs tarihleri arasında Göreme Sultan Cave Suit'de devam edecektir. Tüm Nevşehir halkı davetlidir.