Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ve Belediye Encümen üyeleri AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'i ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekilleri de; İnşallah el ve gönül birliği ile ülkemizin, Nevşehir'in, tüm ilçe ve beldelerinin daha fazla gelişmesine gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Göreme Beldesinin eksiklikleri ve ihtiyaçlarını milletvekillerine ileten Belediye Başkanı Cingil ve beranerindeki heyet'e Milletvekilleri vatandaşlarımıza hizmet için üzerimize ne düşüyorsa hazırız dediler.


 “Artık çalışma zamanı”

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde ise, Nevşehir için birliktelik mesajları verildi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Nevşehir Milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda, artık seçimlerin geride kaldığını belirterek, ülkenin ve Nevşehir’in kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine vurgu yaptılar. Milletvekilleri, “Artık seçim sonrası el ele verip birlikte çalışmanın zamanı. Hep birlikte Nevşehir'imizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Artık seçim bitmiştir. Bundan sonraki süreçte Nevşehir için ve tüm ilçe ve beldeleriyle bir bütün olarak Kapadokya Bölgemizin kalkınması, gelişmesi için çalışma zamanıdır” mesajı verdiler.

“Ortak sevdamızın adı NEVŞEHİR”

Nevşehir Milletvekillerine görevlerinde başarılar dileyen, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ise; Esnafı , Turizmcisi, Sanayicisi ile tüm İş dünyasının beklediği güçlü ve istikrarlı bir hükümetin kurulmasından duydukları mutluluğu da dile getirdi.

Başkan Cingil, “1 Kasım seçimlerinden sonra Nevşehir'in konularına hâkim üç milletvekili ile TBMM’de göreve başladı. Hepsi bizim için ayrı bir değer olan milletvekillerimizin var güçleriyle kentimiz için çalışacaklarına eminiz. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için kaybedecek vakti ve boşa harcayacak enerjisi yoktur. Bizim yeni Türkiye'nin inşası için hızlanmamız, gücümüze güç katmamız gerekmektedir” diye konuştu. 

Belediye Başkanı Cingil ve Belediye Encümen üyeleri günün anısına Milletvekillerine hediyelerini takdim ettiler.