NEVŞEHİR(MHA) Göreme Belediyesi 10-13 Aralık 2015 tarihlerinde İzmir de düzenlenecek olan Travel Turkey fuarına katılıyor.

Ulusal ve uluslararası katılımcı ve ziyaretçinin yer alacağı Travel Turkey 2015 Fuarında Göreme de yerini alacak. Her yıl olduğu gibi yine Kapadokya olarak tek çatı altında toplanılan stantta, Göreme de tüm yönleriyle tanıtılacak. Göremenin tarihi ve turistik mekânlarından, işletmelerine kadar hemen hemen her şeyin yer alacağı fuara adeta tanıtım anlamında Göreme damgasını vuracak. Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Travel Turkey Fuarının Kapadokya için yeni bir pazar oluşturma fırsatı olduğunu belirterek, özellikle turizm işletmecilerinin bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Cingil Bölgemiz artık turizm anlamında kendisini daha da yükseklere taşıyacak kapasiteye sahip. Bu anlamda fuarlar büyük önem arz ediyor. İzmir fuarı özellikle iç pazara yönelik yeni bir fırsat olacak bölgemiz için. Bizim Kapadokya bölgesini yerli insanımıza daha çok tanıtmamız lazım dedi.

Travel Turkey Fuarı nda, Göremenin tarihi ve turistik yerlerinden, yemek kültürüne, düğün kültürüne, birçok yönlerini anlatan ve Türkçe İngilizce olarak hazırlanan kitaplar, Göremenin en özel ve güzel mekânlarında yapılmış olan çekimlerin sanatçısı tarafından seslendirilen tanıtım CDsi, ikramlık özel kabak çekirdeği ve üzüm, minyatür peribacaları gibi birçok tanıtım materyali Travel Turkey 2015 Fuarında Göreme Belediyesi standında ziyaretçilere ulaştırılacak.