Nevşehir Görmeyenler Kültür Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, beraberindeki yönetim kurulu heyeti ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı  Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek ,yeni dönemin hayırlı olması dileğinde bulundular.
Nevşehir’in Kıratlıoğlu Mahallesi’nde Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan ve Türkiye’de örnek oluşturabilecek konumdaki Nevşehir Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki engellilerin ailelerinin de hayırlı olsun tebriklerini de kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, engelli vatandaşların sosyal hayattan etkin ve verimli bir şekilde yararlanabilmeleri için Nevşehir Belediyesi olarak her zaman yardım ve desteklerin sağlandığını belirtti. 
Ünver, Nevşehir Belediyesi öncülüğünde hayırsever işadamlarının da katkıları ile Nevşehir’e Türkiye’de örneği olmayan bir merkezin engellilerin hizmetine kazandırdıkları  Hacı Rasim Uzer  Özel Eğitim Mesleki  Eğitim Merkezi  ile Nevşehir Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün aynı merkezde hizmet sunduğu tek merkez konumunda bulunduğunu dile getirdi. 
Engelli vatandaşların saygın bir yere sahip olduklarına inandıklarını vurgulayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver “Engelli kardeşlerim de herhangi bir engeli olmayan kardeşlerimiz kadar bizim gönlümüzde ayrı bir yer kaplar. Onların sosyal hayatta en üst düzeyde hizmetlerden yararlanmalarının doğal  hakları olduğu gerçeğinden hareketle eğitimlerinden sportif aktivitelere kadar ciddi hizmetleri bugüne kadar ortaya koyduk. Bundan sonraki süreçte de onların hizmetinde olmaktan tüm ekip arkadaşlarım ile birlikte  büyük bir onur ve gurur duyacağım. ”dedi.
Nevşehir Görmeyenler Kültür Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu’da , sayıları 400 ü aşan bir üyeye sahip derneklerinin her sıkıntısında kapısına geldikleri Ünver’in kendilerini hiçbir zaman boş çevirmediğini ve sorunların çözümünde ciddi katkılar sağladığını belirterek, Ünver’e teşekkür etti. Mutlu, önümüzdeki 5 yıllık süre de de Ünver’e tüm dernek üyeleri adına başarılar diledi.