BU NE VURDUMDUYMAZLIK!GÖZ GÖRE GÖRE BİRİLERİNİN CANININ YANMASI MI BEKLENİYOR?

Nevşehir’de onlarca anaokulu öğrencilerin eğitim gördükleri ve oyun oynadıkları bahçenin ihata duvarı adeta ölüme davetiye çıkarıyor.

Nevşehir Merkez 23 Nisan Anaokulu’na ait metrelerce yükseklikte ve genişlikte olan ihata duvarı adeta yıkıldım yıkılacam diyor. Ancak yetkililerin gözü önünde bulunan, hemen dibinde yaya kaldırımı ile yol dahi bulunan ve büyük tehlike arz eden ihata duvarı sanırız şu anlık önemsenmiyor. Bu da akıllara ‘Acaba bura için göz göre göre birilerinin canının yanması mı bekleniyor?’ sorusunu getiriyor. 

 

Nevşehir Merkez 23 Nisan Anaokulu ihata duvarında meydana gelen büyük çatlak adeta başta okul yönetimi olmak üzere yetkililer tarafından görmezlikten geliniyor. Öyle ki, onlarca minik öğrencinin eğitim gördüğü ve üzerinde oyun oynadığı ihata duvarında boydan boya büyük bir çatlak mevcut. Diğer taraftan altında hemen yayalar için kaldırım ve yol bulunan ihata duvarı adeta olabilecek herhangi olumsuz bir tehlikeye davetiye çıkarıyor.

İLLA Kİ CAN MI YANMASI GEREK?

Burası Türkiye dedirtecek tarzda görmezlikten gelinen 23 Nisan Anaokulu ihata duvarı neredeyse yıkıldım yıkılacak. Ancak gelin görün ki, başta okul yönetiminin, öğrenci velilerinin ve onlarca vatandaşın gelip geçtiği ihata duvarını zannederiz ki ya kimse umursamıyor, ya da birilerinin bunu görmesi için Allah korusun canların yanması gerekiyor. 

Nevşehir Postası Gazetesi olarak başta okul yönetimi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünü göreve davet ediyor ve buranın biran önce kimsenin canı yanmadan, olumsuz bir kaza yaşanmadan çözülmesini kendilerine bildiriyoruz. 

Haber: Nevşehir Postası / Muammer Başar