Gülen’den Bağış Teşekkürü

NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı mübarek ramazan ayı süresince topladığı fitre, Zekat, koli bağışı ve Kuru bakliyat bağışlarını ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ramazan ayı süresince oldukça yoğun bir çalışma sürdürdüklerini belirten Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Forum Kapadokya AVM ve Beğendik AVM de oluşturulan stantların yanı sıra Kızılay Şube Başkanlığına hayırseverler tarafından ulaştırılan tüm yardımların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını söyledi.

Ramazan ayı süresince Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı olarak 10 TL Fitre, 100 bin TL’ye yakın Zekat, bin 250 adet gıda kolisi, maddi değeri 30 bin TL’ye yakın bakliyat bağışı topladıklarını söyleyen Kızılay Şube Başkanı Cengiz Gülen, bu bağışların toparlanmasında ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında katkılarını esirgemeyen tüm bağışlara teşekkür etti.

Kızılay Nevşehir Kan Merkezinin de ramazan ayı süresince kan bağış kampanyaları düzenlediğine değinen Gülen, Ramazan ayı süresince Kurşunlu Cami, Merkezi diğer camiler ve Kızılay Kan Merkezinde 500 Ünite dolayında kan bağışı toplandığını ifade etti.

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayı süresince yine Nevşehir halkının ve hayırsever Vatandaşların ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı sürdürdüğüne dikkat çeken Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, “Ramazan ayı süresince Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığımızın yürüttüğü bağış kampanyalarına yine halkımız duyarsız kalmadı. İhtiyaç sahipleri ile bağışçılarımız arasında yine bir köprü vazifesi gören Kızılay’a bu yıl da büyük bir duyarlılık içerisinde yaklaşan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.