NEVŞEHİR(MHA) İHH, İnsani Yardım Derneği Nevşehir’den Suriye’ye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Gülşehir Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri de Suriyeli Savaş Mağdurlarına yardım elini uzatmak için seferberlik içerisindeydi.

Gülşehir Anadolu Lisesi Öğrenci Konseyi ve Öğretmenler tarafından yapılan yardım kampanyası çerçevesinde toparlanan gıda yardımlarını İHH Nevşehir Temsilcisi Baki Öncel’e teslim edildi.

Okulda toplanan yardımları önce sayımını yaparak istifleyen öğrenci ve öğretmenler daha sonra bu yardımları İHH Nevşehir Temsilciliğinin aracına taşıdılar.

Nevşehir’de başlatılan Suriyeli Savaş Mağdurlarına yönelik yardım kampanyasına Şehrin hemen hemen ilçe ve beldesinden yardım ulaştırılmaya devam edildiğine dikkat çeken İHH Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel, Gülşehir Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin gösterdikleri yardım seferberlik hareketinden büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Öncel, “Gülşehir Anadolu Lisesi öğrenci kulüpleri ve Öğrenci Meclisi ile öğretmenlerimizin el birliği içerisinde topladıkları gıda yardımlarını en kısa zamanda Suriye’deki savaş mağduru kardeşlerimize ulaştıracağız. Bizzat takip edip, şahit olduğumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin yardım seferberliği için bu kampanyanın düzenlenmesinde emek veren tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.