30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Gülşehir Belediye Başkanı seçildiğim hepinizin yüksek malumudur.

O günden bugüne kadar hiç durmaksızın halkıma ve Gülşehir’e hizmet etmeye çalıştım. Müsaadenizle yaptığımız işlerden bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bunlarda bir tanesi hepiniz biliyorsunuz ki ilçemizin alt yapısı iflas etmiş personellerimiz günde 10 tane bakım arıza çalışmasına müdahale etmiş bu nedenle gittik kanalizasyon su isale hattı ve şehrin sayısal imar planlarını çizdirdik ve hayata geçirdik. Daha sonra 78 km kanalizasyon 72 km su isale hattının ihalesini yaptık ve inşaatlarına başladık. Şu anda da işin %25 lik kısmını tamamlamış durumdayız. Yine Gülşehir Nevşehir arası yolcu taşımacılığı yapılmak üzere kurulmuş olan bir şirketi belediyemize devraldık. Bu şirketimizin 5 adet sıfır Mercedes Benz aracı bulunmaktadır.  Ekonomi Bakanlığımızdan almış olduğumuz teşvik belgemize istinaden DMO kanalı ile 1 adet büyük çöp kamyonu 1 adet Ford Çift kabin pikap 2 adet sıfır traktörü peşin para ile belediyemize kazandırdık. Yine durmadık kaçak suyun önünü kesmek işçi ve su tasarrufu sağlamak için 7050 adet akıllı elektronik su saati için 2 milyon 100 bin lira ödeme yaptık. Şu anda bunun borcunu tamamen bitirmiş durumdayız. Doğalgazın ilçemize getirilmesi için bizden önceki dönemlerde iki defa denenmesine bizim dönemimizde de bir defa denememize rağmen 1750-1800 rakamını hiçbir suretle aşamadık. Bizde farklı yöntemler uyguladık. Halkımıza 342 bin lira kredi vererek gerekli sayıya ulaştık ve ilçemize doğalgazı getirdik. Şu anda 23 km doğalgaz hattı döşemesi yaptırdık ve ayın 25 i itibari ile vatandaşımıza gazı vermeye çalışıyoruz. Yine kapalı Pazar yeri yapımı için belediye bütçesinden 450 bin lira harcama yaptık ve ekim ayı içerisinde kapalı Pazar yerine taşınmayı planlamaktayız. Otizmli çocuklar bakım yurdu için Japonya Büyükelçiliği ile istişare ederek 98 bin dolar hibe para aldık, geri kalan yatırımları da biz yaparak 275 bin lira harcayıp, güzel bir bakım yurdunu ilçemize kazandırdık.

Karavezir parkının yeniden inşası için 300 bin lira para harcadık. Yine şehir kulübümüzün yenilenmesi için 180 bin lira belediye bütçemizden harcama yaptık. Açıksaray göbeğimizin yeniden inşasını yaparak güzel bir yeşil alan oluşturduk. Çevre yolu üzerinde yürüyüş yolu, kaldırım ve yeşil alan yaratılarak 2200 m2 lik alanın led ışıklarla aydınlatılmasını sağladık.  Sadabad Parkımızın tekrar eski görkemli hale kavuşturulması için havuzların tadiletı sonrası içine renkli fiskiyeler yerleştirerek parkımızı güzelleştirdik ve günde 700 araca kadar ziyaretçi sağladık. Sadabad Parkının içine akan şehir kanalizasyonun arıtmaya pompalanması için 3 adet flygt marka motopomp aldık. Yine terminalimizin içini kilitli parkeleri kurulduğu günden beri hiç yenilenmemiş 20 yıllık parkelerin eskilerini sökerek o alanda da parkelerin tamamını yeniledik. Şehrimizin muhtelif mahallelerinde 6 adet çocuk parkımıza fitnes aletleri oyun grupları ve yeni kamelyalar yerleştirdik. Altyapısını bitirdiğimiz Kızılırmak ve Nevşehir caddemize 150 bin m2 lik sıcak asfalt çalışmasının ihalesini tamamladık yakın bir zamanda inşaatına başlayacağız. Paramız elimizde hazır. Ödeme problemimiz yok.

Yine Karacaşar mahallemizin belediyelik döneminde aracının kaza yapması sonucu güvence hesabına 1 milyon 450 bin lira peşin para ödeme yaptık Belediyemize devrolan Karacaşar ve Tuzköy belediyeleri dâhil belediyemizinde vergi, SSK emekli sandığı geçmiş dönem ödemelerini yapılandırdık, yenilerini de muntazam bir şekilde ödemekteyiz. Kamu kurum ve kuruluşlarına hiçbir borcumuz yoktur. Tuzköy belediyemize ait kurulduğu günden beri ödenmeyen persenollerimizin geçmiş dönem işçi ikramiyelerini ödedik. Gülşehir Belediye sporumuza sahip çıkarak onlara bütçemizden her yıl yaklaşık 30 bin lira para aktararak amatör kümede şampiyon olmalarını sağladık. Kum Ocağımıza 80 tonluk tam otomatik kantar ve 7 metrelik bom alımını gerçekleştirdik. Malzeme alımlarımız kesinlikle ihale kanunlarına uygun yapılmakta, mazot alımlarında %12 iskonto almaktayız. Kendi işçimizin taşeronunu kendi ulaşım şirketimiz sağlamakta ve hiçbir ücret talep etmeksizin başa baş maliyetle bunu gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız işlerin çoğunu kendi personelimizle yapmaktayız. Genelde müteahhit firma kullanmamaktayız.

Saygıdeğer basın mensupları;
Göreve geldiğimiz günden beri 10 adet memur, 9 adet kadrolu işçi personelimizi emekli ederek bunların tazminatını peşin ödeyerek, bunların yerine yeni personel almadan tasarruf sağlıyoruz. Yine ilçemizin 3 defa yağmur afatına maruz kalmasına rağmen ve devletimize 30 a yakın proje sunmamıza rağmen ne bir araç ne bir nakit yardımı aldık. Halkımızın sosyal ve kültürel düzeyini yükseltmek adına 3 defa iftar eğlence programı, konser, tiyatro gibi sosyal etkinliklerin yanı sıra 9 ülkeden katılımın olduğu uluslar arası oryantiring müsabakasına ev sahipliği yaptık. Şu anda belediyemizin hiçbir kişi ya da kuruluşa vadesi geçmiş borcu yoktur. Mal alımlarımı hep peşin parayla yaptığımızdan %20 civarında ıskonto almaktayız Yaptığımız işlerin bazıları yine çevre yolu şehir girişine güzel bir orta göbek inşa ederek ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin ilçemizin ilk intibasının güzel olmasını sağladık. Su kaynaklarımız ile su depolarımız arasına şamandıra sistemli radyoaktif cihazlar monta ederek oralardaki elemanlarımızı iş gücüne dahil ederek elektrik ve personel tasarrufu sağladık.
Saygıdeğer basın mensupları;
Teşvik belgesi ile ilçemize 310 adet çöp konteynırlarını peşin para ile aldık. Durmadık durmayacağız da. Güneş Enerjisi paneli için MEDAŞ’a TEDAŞ’a, Enerji Bakanlığı’na gerekli münacatları yaparak oradan çağrı mektubumuzu aldık, inşallah onun da ihalesini kısa zaman içerisinde gerçekleştireceğiz.
 
Saygıdeğer basın mensupları;
Halkıma ve partime hiç durmaksızın 3 yıldır hizmet etmekteyim. Buna rağmen partim bana hiçbir şekilde yardımcı olmadığı gibi, köstek oldu. Bununla da yetinmedi benim Ümit Özdağ’ı makamımda kabul etmem vs. gerekçelerle benim savunmamı istediler.  Bu savunma 6 Eylül 2017 tarihinde bana ulaştı. Bende savunma yapmayarak partideki görevimden istifa ediyorum. Ama eskiden olduğu gibi Ülkü Ocaklarımıza ve partili kardeşlerimize desteklerimiz aynen devam edecektir. Her zaman ve her yerde milliyetçiliğimizle övünüyoruz. Kaydi olarak bizleri üyelikten silebilirler. Ancak yüreğimizden milliyetçiliği asla silemezler. Arkadaşlarımızla davamıza vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Sekiz belediye meclis üyemle birlikte, partimize kayıtlı 385 üyeden 301 i ile birlikte bugün itibari ile partimizden ayrılıyoruz.  Vatanımıza milletimize Gülşehirimize hayırlı uğurlu olsun diyor, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.