Nevşehir'in Gülşehir İlçe Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'un oğlu Anıl Arısoy, Elif Öztürk ile hafta sonu düzenlenen muhteşem düğünle dünya evine girdi. Kapadokya Kartal Otel bahçesinde yapılan düğünde çiftin nikahını Başkan Arısoy kıydı. 

Nevşehir Barosu Avukatlarından Anıl Arısoy ile Elif Öztürk’ün nikahı Gülşehir ilçesinde bulunan Kartal Belediyesine ait Kapadokya Kartal Otel bahçesinde yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreni için otel bahçesinde özel süslemeler yapılarak, nikah kıyıldı. Oğlunun nihanı kıyan Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, genç çifte mutluluklar diledi.

Kapadokya Kartal Otel bahçesinde 'kır düğünü' olarak gerçekleştirilen Anıl ve Elif çiftinin nikah merasimine; MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Kararaslan, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz
 başta olmak üzere Elazığ'dan, Ankara'dan, İstanbul'dan, Nevşehir ve çevre illerden iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, belediye başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Düğün töreni masalları aratmadı...  


Nikah Memurunun cübbesini giyen ve daha sonra da konuşma yapan Başkan Arısoy kendi çocuğunun nikahını kıymanın, diğer nikahlardan daha zor olduğunu söyledi.

Başkan Arısoy daha sonra şahitler huzurunda alkışlarla oğlunun ve gelinin nikahını kıydı. Nikah cüzdanı Arısoy'un daveti üzerineMHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Kararaslan, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı tarafından genç çifte takdim edildi.  Nikah merasimi ardından genç çift ilk dansını yaptı. Davetlilere yemek ikramında bulunulması ardından pasta kesimi ve takı merasimi gerçekleştirildi. Program gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Arısoy ve Öztürk aileleri düğün bitiminde tebrikleri kabul etti.

Gülşehir'de Rüya Gibi Düğün
..

Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün merasimiyle Gülşehir de şimdiye kadar görülmemiş bir konsepte süslenen Gelin Yolu Gelin masası ve Fikret Çapacı nını başarılı sunumları bu ihtişamlı düğünü unutulmazlar arasında yer aldı.

Düğün Görüntüleri 05.07.2017 (Yarın) saat 12:00'da www.fibhaber.tv'de izleye bilirsiniz

FİB ajans Organizasyon olarak, Genç çiftlerimiz Elif ve Anıl ARISOY Çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 - 0 532 627 28 74
wwww.nevsehirorganizayon.com