Hizmet-İş Sendikası Gülşehir Temsilcisi Ercan Özbek başkanlığında bir grup belediye işçisi, Başkan Dursun'a sendika çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dursun, siyasi tutumu ne olursa olsun hiçbir belediye personelini ötekileştirmediklerini, bu sayede her personelden ciddi verim aldıklarının altını çizdi.

 

4 yıl boyunca belediye personelinin özverili bir çalıma yaptığını, özellikle 2012 yılı boyunca mükemmel bir performansla çalışıldığını ve iyi işler çıkarıldığına dikkat çeken Dursun, aynı performansla çalışmaya 2013 yılında da devam edeceklerini kaydetti.

 

Dursun, dört yıllık zaman dilimi içerisinde belediye personeli ile amir değil kardeş ilişkisi ile çok iyi organize olduklarını ve birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini belirtti.

 

Belediye işçilerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Dursun, "Belediye başkanlığım öncesinde de yöneticilik yaptım. Kimsenin üzülmesine, kırılmasına neden olacak davranış içinde olmadım. Hiç kimsenin diğerine karşı bir üstünlüğü yoktur. Ancak kurumsal bir yapı var, bu yapı içinde her görevli görevinde üzerine düşeni yapmak zorundadır. Ben büyüklerimden ne gördüysem küçüklerime de öyle davranıyorum. Unutmayalım ki hepimiz insanız" şeklinde konuştu.

 

2009 yılı yerel seçimler sırasında verdiği vaatler hakkında da bilgi veren Dursun, seçim döneminde verdikleri vaatlerin pazar yeri hariç tamamını hayata geçirdiklerini söyledi.

 

Pazar yeri yapımının ise 2013 yılında tamamlayarak Gülşehir halkının hizmetine sunacaklarını kaydeden Dursun, yaptıkları diğer çalışmaların ise ortada olduğunu, 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Gülşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden aday olacağını sözlerine ekledi.