Geçirdiği hastalığın devam etmesi sonucu yürüme fonksiyonunu kaybeden Gülşehir 400 Evler Mahallesinde yaşayan Hatice Ekiz'i (40) evinde ziyaret eden Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, bir çocuk annesi Ekiz'e tekerlekli sandalye hediye etti.

 

Beraberinde Belediye Meclis Üyesi Ayşegül Çiftçi, Erdoğan Çamak ve Belediye Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Terlemez ile birlikte Hatice Ekiz'e tekerlekli sandalyeyi teslim eden Dursun, sandalyeye binmesi için Ekiz'e yardımcı oldu.

 

Amaçlarının fiziki engeli bulunan vatandaşa hizmet olduğunu belirten Dursun, sosyal belediyecilik kapsamında ilçedeki yol ve yaya kaldırımları ve belediye girişini fiziki engelli vatandaşların kolay geçişini sağlamak amacıyla yeniden düzenlediklerini dile getirdi.

 

Tekerlekli sandalyesine kavuşma mutluluğu yaşayan fiziki engelli Hatice Ekiz de, çok mutlu olduklarını belirterek, Gülşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

 

Ekiz'in belediyeden emekli eşi Fikret Ekiz ise, eşini bundan sonra daha kolay dışarı çıkartabileceği için sevindiğini belirtti