"Söz verdik yapıyoruz"
Gülşehir Belediyesi Gülşehir’in en eski yaşam merkezlerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi’nde de alt yapı çalışmalara başladı.
Gülşehir Belediyesi Kanalizasyon ve Temiz Su Çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Çalışanlar Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı tamamlanması ile birlikte ekipler, Cumhuriyet Mahallesi’ne geçti. Cumhuriyet Mahallesi’ni sağlıklı altyapı ağına kavuşturmak için başlatılan çalışmalar kapsamında Temiz su ve kanalizasyon hattı tamamen yenilenecek.  Gülşehir’in sorunlarına kalıcı çözümler getiren Gülşehir Belediyesi, 7 Mahallenin su ve kanalizasyon hatlarını da tamamladı.
Gülşehir Belediyesi’nin alt yapı konusunda rekora imza attığına dikkat çeken Başkan Arısoy  ‘’ Gülşehir’imizin geleceğe daha güvenli bakabilmesi için ilçemizde inanılmaz bir alt yapı ve üst yapı hizmeti gerçekleştirdik. Bu hizmetlerimizle Gülşehir’in tamamında içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniledik.’’ dedi.

"Söz verdik yapıyoruz"

Gülşehir  Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir’de yoğun bir alt ve üst yapı çalışması içerisinde olduklarını belirterek,” Çok şükür bugün geldiğimiz noktada Gülşehir birçok yatırıma kavuştu. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için bu yatırımları gerçekleştirmemiz gerekiyor. Çok şükür söz verdik yapıyoruz ve yatırımlarımız tek tek gerçekleşiyor" dedi. Altyapı çalışmalarının asırlık olduğunu vurgulayan Başkan Arısoy, çalışmaların şimdiden hayırlı olmasını diledi.