Gülşehir Belediyesi olarak  21.03.2017 tarihinde açılışını yaptığımız alt yapı çalışmalarının kanalizasyon, içme suyu, doğalgaz ve yağmur suyu drenaj sistemleri döşemesinin tamamlandığı ana caddelerde, sıcak asfalt öncesi PMT malzeme serimi çalışmalarına başlandı.
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Nevşehir Caddesinde asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığı olan PMT malzeme serimi yapılan alanda gece gündüz demeden yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Arısoy, çalışmaların gece ve gündüz devam ederek kısa sürede tamamlanacağını belirterek, “Nevşehir Caddemizde proje kapsamında alt yapı çalışmaları tamamlanmış bulunuyor ekiplerimiz bugün gördüğünüz üzere çok şükür asfalta hazırlık dönemi diye tabir ettiğimiz tarif ettiğimiz PMT serimini finişer ile yapmış bulunuyorlar. Araç gereçle ön hazırlık çalışmalarıyla Belediyemize bağlı yakın çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
En büyük teşekkürü de Gülşehir halkına yapmak durumundayım çünkü halkımız bu yolların alt yapının yapılması aşamasında birazda mağdur oldular. Kendilerinin göstermiş oldukları anlayışa yürekten teşekkür ediyorum, İnşallah birkaç gün içerisinde sıcak asfalt serimi’nede arkadaşlarımız başlayacaklar. Kısa bir süre içerinde ana arterlerde ana caddelerimizde bu çalışmaları neticelendireceğiz. Hedefimiz ana arterlerde ana caddelerimizde çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır” dedi.
Başkan Akbay, çalışmaların Gülşehir halkına hayırlı olmasını diledi.
Gülşehir’i çok güzel günlerin beklediğine dikkat çeken Arısoy, “Halkımızın rahat edebilecekleri birinci kalite diye tabir ettiğimiz yol kalitesine ulaşabileceği güzel günler halkımıza yaşatacağız. Çünkü halkımız bunu fazlasıyla hak ediyor. Ben bu vesileyle çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.