Nevşehir'in Gülşehir ilçesi bu sefer Doğal Gaz’ın gelmesini gerçekten istiyor.

Gülşehir Belediye düğün salonunda doğalgazla ilgili toplantıya katılım çok hemde çok yoğun oldu.Toplantıya gösterilen ilgiden memnun olan Belediye başkanı Vahdi Arısoy bu memnuniyetini dile getirdi.

GÜLŞEHİR TEK YÜREK DOĞAL GAZA EVET 

Arısoy Gülşehir’in diğer ilçelerden hiçbir eksiğinin değil fazlalığının olduğunu söyleyerek,doğalgazın nimetlerinden artık bizde faydalanalım dedi.

Arısoy konuşmasına siyasi partilerin başkanlarının da bizimle birlikte toplantıya iştirak ederek konunun siyaset üstü bir konu olduğunu gösterdiklerini herşeyin Gülşehir için olduğunun bilincindeyiz diyerek sözlerine devam etti.

Belediye başkanı Arısoy’un konuşmasının ardından Ak Parti ilçe başkanı Kürşat Koç söz aldı.Koç hükümetimizin uygulamaları arasında olan doğalgaz çalışmasının Gülşehir’dede hizmete girmesini istediklerini ve bu çalışmaya var güçleri ile destek vereceklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından soruları alan başkan Arısoy,doğalgaz saha çalışması için tüm siyasi partilerden oluşan bir komisyon ile tüm mahalle ve hatta evleri ziyaret ederek bu şansı birkez daha kaçırmak istemediklerini söyledi.

Toplantıda açıklanan takvime göre 30 kasım 2015 tarihine kadar 3700 abone sayısına ulaşılıp,abone başına 335 TL nin belirlenecek banka hesabına veya belediyeye makbuz karşılığı yatırılarak işlemleri bitirilecek.