Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Kapalı Pazar Yerinin içine yapılacak olan köylü pazar yeri alanında incelemelerde bulundu.
Kapalı Pazar yerinin yan tarafına kurulacak olan köylü pazar yeri hakkında bilgi alan Başkan Arısoy, Gülşehir halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını söyledi. Kapalı pazar yerini en kısa zamanda Gülşehir halkının hizmetine sunmayı amaçladıklarını ifade eden Arısoy, şöyle konuştu.

Kapalı Pazaryerinin taşınma işlemini resmi olarak ilana çıktıklarını resmi sürenin sonunda kapalı pazaryerimize taşınacaklarını ifade ederken kapalı Pazar alanının yan tarafında Köylü Pazarınıda kurarak köylerden süt, peynir, sebze meyve getirenler daha güzel bir ortamda ürünlerini satabilecekler dedi.
 
Gülşehir Belediyesi kapalı pazar yerinde, hem pazarcı esnafımız hem de köylerinde bin bir emekle ürettikleri ürünleri pazara getiren köylü üreticilerimiz, kapalı Pazar alanımız içerisindeki köylü pazar yerinde yetiştirdikleri ürünleri gönül rahatlığı ile satabilecekler.

 Üretici vatandaşlarımızın köylerden getirdikleri ürünleri daha sağlıklı ortamda satmaları için köylü pazarını, kapalı Pazar alanımızda yer ayırdıklarını ifade eden Başkan Arısoy, Perşembe günleri üretici köylülerimiz, Perşembe pazarına gelerek köylerinde ürettikleri süt, peynir, yoğurt, yumurta ve sebze ürünlerini gelişi güzel, sağlıksız ortamlarda satışa sunuyorlardı. Buna bir son vermek istedik.

Kapalı Pazar yerinin yanına güzel bir pazar yeri oluşturduk bundan sonra köylülerimiz ürettikleri ürünleri, Belediyemizin kapalı Pazar alanı içerisinde Gülşehirlilerle buluşturacak. Hem köylülerimiz için hem de vatandaşlarımız için güzel, nezih, sağlıklı bir ortamda satış yapma ve alışveriş yapma imkânı olacak" dedi.